Magistralna cesta M-17: Četiri osobe povrijeđene u sudaru, saobraćanje otežano

E. H.
Magistralna cesta M-17: Četiri osobe povrijeđene u sudaru, saobraćanje otežano
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Zbog saobraćajne nesreće koja se oko 16:30 sati dogodila između tunela Vranduk 1 i Vranduk 2, na ovoj dinoici magistralnog puta M-17 saobraćaj se odvija otežano.

Ove informacije za Radiosarajevo.ba potvrdili su i u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, gdje su nam kazali da su u nesreći učestvovala dva putnička motorna vozila.

Tom prilikom povrijeđene su četiri osobe, od čega tri starije i jedno dijete, ali još uvijek nije poznat stepen njihovih povreda, te su ove osobe hitno prevezene u Kantonalnu bolnicu Zenica radi utvrđivanja stepena povreda i liječenja.

Tačan uzrok ove nesreće još uvijek nije poznat, ali današnje snježne padavine u većem dijelu BiH mogle bi biti jedan od uzroka.

Na mjestu nesreće nalaze se policijski službenici MUP-a ZDK koji osiguravaju ovu dionicu puta, jer se zbog nesreće saobraćaj odvija otežano, naizmjenično jednom trakom, a tako će biti sve do završetka uviđaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije