Bukovica: Mladići teško povrijeđeni nakon prevrtanja prikolice, vozač uhapšen

0
Radiosarajevo.ba
Bukovica: Mladići teško povrijeđeni nakon prevrtanja prikolice, vozač uhapšen
Foto: Novi Konjic / Nesreća kod Konjica

U mjestu Bukovci, na putu Borci – Argud, u popodnevnim satima u nedjelju, 25. augusta, došlo je teške saobraćajne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne povrede.

Na mjesto događaja upućena je patrola policije koja je utvrdila da je kombijem Mercedes Vito upravljao M. Dž. (1964.), dok su u hitnu pomoć primljene dvije osobe E.A. (2006.) i maloljetnik V.Z. (2006.), obje osobe iz Konjica.

Dežurni doktor bolnice u Konjicu je izvjestio policiju da su oba mladića zadobila teške tjelesne povrede te da su upućeni u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar.

Poznat identitet djevojke i mladića koji su se utopili u Ramskom jezeru

Poznat identitet djevojke i mladića koji su se utopili u Ramskom jezeru

Na mjestu događaja utvrđeno je da je M.Dž. upravljao navedenim vozilom Mercedes sa prikolicom, a da su na prikolici bili čamci u kojima su bili navedeni mladići, potvrđeno je za portal Hercegovina.info iz MUP-a HNK.

Tokom uviđaja je utvrđeno je da je vozilom Mercedes Vito i priključnim vozilom za prijevoz čamaca upravljao M.Dž. (60) koji je po naredbi tužiteljice lišen slobode.

Prilikom prevrtanja prikolice, mladići su ispali iz čamca i povrijedili se.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije