Pronađena žena koja je napala dijete u igraonici, dobila prekršajni nalog

Radiosarajevo.ba
Pronađena žena koja je napala dijete u igraonici, dobila prekršajni nalog
Nakon što je objavljen snimak na kojem žena napada dijete u jednoj od igraonica u Banjoj Luci, policija je danas uspjela identificirati ženu sa snimka i izdati joj prekršajni nalog.

Kako je saopćeno, riječ je o 36-godišnjoj Banjalučanki koja je uhvatila za ruku i odgurnula jednu djevojčicu u igraonici, jer se naguravala s njenim djetetom, a cijeli napad prijavila je majka djevojčice, prenose Nezavisne novine.

"Izlaskom na mjesto događaja, policajci su utvrdili da je tada nepoznata ženska osoba, nakon što je vidjela međusobno naguravanje među djecom, ušla u prostor za igru, te djevojčicu koja se naguravala s njenim djetetom uhvatila za ruku i odgurnula je. Djevojčica je nakon toga pala u ograđeni prostor za igru", pojasnili su iz policije.

Kako je saopćeno, žena sa snimka sama je došla u Policijsku upravu Banja Luka, nakon što su mediji objavili snimak.

Jedna žena, koja se predstavila kao majka sa snimka, pozvala je neke od banjalučkih medija i negirala da ju je policija tražila, te da je sama otišla u policiju, te da je radnicu u igraonici nekoliko puta upozoravala na dešavanja među djecom, što se na snimku ne vidi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije