Automafijaši se vratili isprobanoj metodi: Vlasnici pronalaze 'očerupana' vozila

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ccvg

Često i sami vlasnici automobila traže naćin kako doći do jeftinijih zimskih guma.

JA1

Lafo nakon ubistva policajaca oni uspjeli pohvatati vecinu, jest malo sutra. Policija u saradnji sa lopovima krala auta po sarajevu a kad je pukla tikva prestale kradje.

Crna guja

MRKOMIR I. - Prva hrvatska himna, spot-youtube https://m.youtube.com/watch?v=iNvN7fN23cY

meki

sve ovo radi srbadija iz istocnog sarajeva, pala, mokrog svo zlo krece od srba

SAMO PUCATI bez zvanja bilo koga!

SAMO PUCATI bez zvanja bilo koga!

Krajisnik

Kad su meni ukrali auto na parkingu Skenderije, na poziv 122 su mi rekli da ne zovem policiju jer ne mogu ništa uraditi i da zovem taxi službu jer je taxija više na ulicama. A gledao sam kako ga kradu i trčao da ih stignem. Na kraju sam preko policajca KS poslao par hiljada maraka lopovima i sa tim policajcem otišao po auto. Policija KS je centar korupcije. Policija KS je naj jači klan od svih mafija u FBIH.

Knez

Samo primeniti zakon.

/ Najnovije