Zvizdić o napuštanju SDA: Zadnji tračak nade je ugašen

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Radim kao državni službenik već godinama. Volim BiH. Za tih 20 godina sam imao priliku pratiti rad g. Zvizdića. I šta je uradio za BiH? Na žalost ništa! Za vrijeme dok je bio premijer Kantona Sarajevo tada je kanton prvi put poslovao negativno. Za vrijeme predsjedavanjem VM -opet ništa za državu BiH, skoro kao g. Tegeltija. Cijelo to vrijeme fotelje i ukupni mjesečni prihodi preko 10 000 maraka! (Fotelje, profesore,naknade, odbori, partijske nadoknade). Vrijeme je da tih 40 000 glasača progledaju svojim očima! 

Sda ilidza

Šteta ovo je bio najveći kapacitet u sda.

Bakrov trojanac

Traži posao spavača , ima kupljenu doktorsku diplomu , zna preko dvadeset riječi našeg jezika i kao minhenski prvoborac dobro muca njemački .

JA1

Smetljar lopovski kao i stranka koju napusta. Godinama su na nasoj grbaci.

Bosanac

Njegovim odlaskom SDA definitivno gubi politički kredibilitet. Tamo ostaju likovi kao što su Zahiragić i njemu slični

BiH

Govno ispalo iz guzice. I šta sad, to vijest?

Guest

Guest Sto mi niste pustili komentar iskren bez vrijedjanja.

P

Insad e kao i ostali da se zaposli kod nekog privatnika za 800 km garant. Ma da nod se svi pogusili

RBiH

Da ima petlju izasao bi 2018. kad su ga namagarcili za predsjednistvo. Kasno je sad.

Guest

Razlozi su samo lična korist i ništa više.Što si dobio glasova,dobio si.

N.G

Srbija ima Maju G.Preletač a mi imamo Denisa Z.Odzviždani

supci

od Ilidze do Bascarsije

/ Najnovije