Zvizdić: Više nikada neću dozvoliti manipulacije koja se u SDA dogodila 2018. godine

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jes

tako si ti isto i u ratu bio hrabar i srčan ..... sreća pa ti je gospoja sekina minder jaranica ..... pa si još tu .... još jedno mjesec i po ..... glumac .....

Si

Napade covjek prvu Damu. Bice zanimljivo gledati sta slijedi...

dr zvizdic

Gospodine Zvizdicu, u moje vrijeme je bilo NEMORALNO doktorirati u vrijeme dok ste na vlasti...

2018

2018 ??? Pa sta si cekao do sada...

Ed

Kako ovi ljudi ne shvataju da ih narod mrzi i da mu je dosta njihovih lopovluka evo već 30 godina? Kako ne vide ba?

Guest

Zvizdić je ljigavac koji je za mandata premijera KS uništio Kanton, a za vrijeme predsjedavanja VM lično sam prisustvovao njegovim odlukama koje su išle u korist onim koji uništavaju BiH. Ljigo jedan ljigavi. A i doktorat mu je kao Osnova diploma.

nasvasta

Nemogu lažovi ništa dobroga donijeti lažovi ,tupani su oni sa diplomama iz štamparija koji se gade ćestitim ljudima a koje SDA na nepotistićki naćin masovno uhljebljavala skoći će vam na nos lažovi.

JA1

Kaze Sarajevo je ogledalo i prema vani i unutra. Da jeste i srecom smo najzad obrisali ogledalo i lijepo ga posusili samo nam je jedna mrlja ostala. Jos cemo i nje morati da se rijesimo.

BiH

Govno smrdljivo licemjerno

ovo nakav doktor

denis * niđe veze -

/ Najnovije