Zvizdić poslao poruku Dodiku: "On vrijeđa Bošnjake, morat će odmah prestati"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sve za fotelju Zvizdicu?

Do danas sam ga ionako nekako simpatiosao ali od danas mis e lik gadi-Posto ga kao nepartisjklog niej zelio SDP kao kandidata trojke, on potpisao za najveceg razbijaca Bosnjaka i hrvatskog slugu Konjakovica...fuj!

E nek si mu reko!!

.

Guest

G. Zvizdić treba da se stidi!! Dok je bio predsjedavajući Vijeća ministara trgovao je ne samo sa pozicijama u vlasti već sa državom i njenim interesima a za radi svojih i interesa SDA.  Sada kad se njegova pozicija postaje upitna protestvuje!!! Srami i stid te bilo g. Zvizdiću! Ovo što sam napisao misli i zna 90% državnih službenika u institucijama BiH!!! izdajnik si bio i ostao samo zbog svoje fotelje. Što si dozvoljavao Dodiku da prođe bukvalno sve kad si bio predsjedavajući VM a sad se našao da sebe promovišeš... Fuj smrade!!!!

Infidel

Ej?! Na njemu ćeš graditi kampanju?

Zvizdic

Dobro si skontao, prvo je vrijeđao tebe pa onda i Bošnjake u cjelini ali vam je trebalo puno vremena da reagujete ili da pročitate komentare običnih ljudi.

zvizda nemoj

već se prepao

MrziteljPDA

Neka neko Zvizdiću javi da je propao kao žeton! Nije danas na svim portalima dobio deset pozitivnih komentara! Jaro se totalno preračunao a sa njim i Dinokio. Mislili jadnici da će to biti vijest dana a ono Piksi i ekipa pobrali simpatije a o ovim levatima idu komentari: očekivano,gubitnik se dohvatio stranke da opet prihvati budžetsku sisu itd.

Duduk

Neka neko Zvizdiću javi da je propao kao žeton! Nije danas na svim portalima dobio deset pozitivnih komentara! Jaro se totalno preračunao a sa njim i Dinokio. Mislili jadnici da će to biti vijest dana a ono Piksi i ekipa pobrali simpatije a o ovim levatima idu komentari: očekivano,gubitnik se dohvatio stranke da opet prihvati budžetsku sisu itd. ka MrziteljPDA A ti da imaš obraza i da se ne javljaš, bolje da se pokriješ ušima

MrziteljPDA

Duduk! Baš si pravi duduk! Hajde požuri kod Dinokija na sendvič! Zaslužio si

Guest

Guest Sta zna jadan bosanski pravoslavac Dud.k do jucer je na pijaci prodavao pelcovane paprike sa cacom.

/ Najnovije