Zvizdić odbrusio Dodiku: Niko nema pravo rušiti legalne institucije BiH

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kazi istinu

Nasi bosnjacki kadrovi se bore ko ce vise ocrniti sda a nevode racuna da se treba ujediniti i slozno se suprostaviti genocidnim politicarima,vidite da svi srbi isto misle i isto djeluju,urazumite se manite se razjedinjavanja

Axa

Ja kao bosanska muslimanka NIKADA neću pristati da me ovi kao ovaj kreten i ostali džiberi iz SDA i exSDA predstavljaju, ovo su zasigurno veći neprijatelji BiH i od četnika i ustaša. S kim ko da se ujedini ovdje bolan?

Dem borac

Jest sl u k.... vi sda teroristi mislite da bi dem borci branili ovo sranje od drzave.vi se trebate zamislit dobro,svaki poremecaj u drzavi ce kostati sda famelije i lopove. Vi mislite da ce dem borci u miru gladovat a u ratu branit vase lopovske famelije.taj film neces gledat.i dobro razmislite ko zeli ovu lopovsku drzavu braniti,koja pati neimastinom naj bolje sinove proslog rata.

Rus-mir

Ja kao bosanska muslimanka NIKADA neću pristati da me ovi kao ovaj kreten i ostali džiberi iz SDA i exSDA predstavljaju, ovo su zasigurno veći neprijatelji BiH i od četnika i ustaša. S kim ko da se ujedini ovdje bolan? ka Axa Treba se odvojiti od ustaša i četnika, s njima u zajedničkoj državi ne treba živjeti. :)

071

Bojim se ja da je ovo stavljanje tačke na sve vas koji ste bili izvršioci radova ovog smrdljivog sistema. I ne zbog nekog Incka ili bilo kog drugog stranca koji može sa vama pod ruku. Društvo je počelo da vaše "izjave" (čitaj: "superjeftinu šuplju") povraća. Sljedeći ste vi na redu. Bosna će vas sve odbaciti kao i svaki organizam što odbacuje strano tijelo. Kompletna dejtonska postavka je samo natakareni prožrdljivi monstrum.

011

Evo kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio vam ga je Alija. Za sve sto vas je zadesilo od kada je organizovao neustavni referndu za odcjepljenje BiH od Jugoslavije pa do danas, on vam je kriv, a ne Srbi ili Hrvati.

Lako je Zvizdicu zakuhavat! On ima adresu gdje ce razguliti ja nemam!

.

Vlah detektor

Ja kao bosanska muslimanka NIKADA neću pristati da me ovi kao ovaj kreten i ostali džiberi iz SDA i exSDA predstavljaju, ovo su zasigurno veći neprijatelji BiH i od četnika i ustaša. S kim ko da se ujedini ovdje bolan? ka Axa Pii pii piii pagan serosavski ovdje.

A. A. A

Neka zakona samo da se primjenjuje bit ce sve drugacije. narode svi ste Vi ista djubrad kao I oni jer ste ih izglasali zato nemojte srati. stranca treba postaviit za prokterat ovdje da zatvori ove kriminalce I da narod urazumi konji debilski I da se napokon uvede I zakon o porijeklu I ovine pa da vidimo otkud a kome sta a mi radimo za 800km a ovi se bogate mamicu Vam glupu

Dnevni red

Tako je Zvizda udri ga Zvizda

Mirko S. Kojotovski

E jest mu odbrusio hahaha. Samo još jednom pa ćeš vidjeti. Imamo mi svoju radničku klasu.

/ Najnovije