Zvizdić o Grlić Radmanu i 'udžbeničkom primjeru miješanja u unutrašnje poslove BiH'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Glup,gluplji i svi glupi

Hrvatski celnici osim sto su uglavnom svi nacionalist,rasisti i sovinisti su poprilicno i glupavi mada se iz svog nacionalizma katkada prave glupima.U postojecem izbornom zakonu lijepo pise da se u predsjednistvo BiH bira po jedan clan iz srpskog,bosnjackog i hrvatskog naroda,koji zajedno predstavljaju BiH.Nigdje ne stoji da su oni predstavnici bilo kojeg naroda,a to sto Hrvati smatraju da jedino clan hdz-a je Hrvat,a onaj tko nije nemoze biti Hrvat je dokaz njihove gluposti,nacionalizma,pa i fasizma.

BRKO

Hrvatski celnici osim sto su uglavnom svi nacionalist,rasisti i sovinisti su poprilicno i glupavi mada se iz svog nacionalizma katkada prave glupima.U postojecem izbornom zakonu lijepo pise da se u predsjednistvo BiH bira po jedan clan iz srpskog,bosnjackog i hrvatskog naroda,koji zajedno predstavljaju BiH.Nigdje ne stoji da su oni predstavnici bilo kojeg naroda,a to sto Hrvati smatraju da jedino clan hdz-a je Hrvat,a onaj tko nije nemoze biti Hrvat je dokaz njihove gluposti,nacionalizma,pa i fasizma. ka Glup,gluplji i svi glupi PA SVINJO MUSLIMANSKA MENE NE MOZE PRESTAVLJAT TKO JE PUCO NA MOJ NAROD I KO JE REKO DA CE OKRENUT MITRALJEZ PREMA MOSTARU

Tuner

Pa Denise reci da mislis da Republika Srpska Krajina treba da ima svoje institucije kako bi srpski narod u Hrvatskoj imao Legitimne predstavnike.

Uhljup

Ustaški, kockasti Njemu nesto fali, glava kao trugao i kao da fali jedan dio.

Miki

"Osim što predstavlja udžbenički primjer direktnog miješanja u unutrašnje poslove suverene države Bosne i Hercegovine". Evo naprimjer i njemacka ambasadorka dosla nepozvana i direktno se mijesa u unutrasnje poslove suverene drzave.

Bg

Da nema BiH inozemna politika Rvatske bila bi NULA …..hahahaha Smijesni su hrvati slavonci i dalmatinci …….

Hugo

Hrvatski celnici osim sto su uglavnom svi nacionalist,rasisti i sovinisti su poprilicno i glupavi mada se iz svog nacionalizma katkada prave glupima.U postojecem izbornom zakonu lijepo pise da se u predsjednistvo BiH bira po jedan clan iz srpskog,bosnjackog i hrvatskog naroda,koji zajedno predstavljaju BiH.Nigdje ne stoji da su oni predstavnici bilo kojeg naroda,a to sto Hrvati smatraju da jedino clan hdz-a je Hrvat,a onaj tko nije nemoze biti Hrvat je dokaz njihove gluposti,nacionalizma,pa i fasizma. ka Glup,gluplji i svi glupi PA SVINJO MUSLIMANSKA MENE NE MOZE PRESTAVLJAT TKO JE PUCO NA MOJ NAROD I KO JE REKO DA CE OKRENUT MITRALJEZ PREMA MOSTARU ka BRKO<< Bolje se upisi u Vecernju skolu za odrasle pa nauci da se kaze PUCAO i REKAO. Seljacino nepismena

Nikolica s prikolicom

Stvarno ne razumijem zašto se više mučite? Podijeliti BiH između Turske, Srbije i Hrvatske pa da se ova agonija završi već jednom. Pošto ravnopravnost više nije na stolu, onda mi se ova opcija čini jedino mogućom i ispravnom. Tako misli i međunarosna zajednica (Amerika, i EU).

/ Najnovije