Zvizdić: Niko nema pravo ponižavati građane BiH, hitno poduzeti slijedeće mjere

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

Sto se niste SDA vako upinjali na zadnje kad su kamiondzije unistile zeljeznice bih? Podrska RH u lomljenju kamiondzijskog lobija. Vratite nam vozove lopovi.

Dr

Pogodite gdje je doktorirao zvizda ! Na # nepostojećem # čuj ovo # međunarodnom # međuplanetarnom # univerzitetu # u kafani u Brckom .

...Travnik..

Treba imat kvalitet da bi kupio domace,90% artikala smece,a skuplje nek u njemackoj.do 2025 ova ce drzava i propast i nestat zbog nepismenih lopova i terorista na vlasti.A i netreba nam,koji ce nam k.... drzava u kojoj 50 % naroda gladuje. Lopov vrijednost,radnik hamal za 400 km,dem borac bez ikakvih primanja i prava,penzioner jedva prezivi mjesec dana,biro sluzi samo tajkunima,socijalni sistem ne postoji. Pravni sistem sranje i vazi samo za sirotinju itd itd.pisaj ovo sranje od drzave,sto prije je rasturit,bice nam svima bolje

Lulu

Da, niko ne bi trebao imati pravo ponizavati gradjane BiH, osim vas nesposobnih mediokriteta koji ste uzeli milijarde, sto u platama, sto u kojekavim nadoknadama, mutljazama i kradjama. Kako vas nije sramota da vam vecina stanovnistva zivi od 300 €, a vi po 3.000 € plate. Bojite li se Boga? Vi ste ucinili sve da ova zemlja izgubi kredibilitet i da po njoj vrsi nuzdu ko god hoce.

Kasno si se sjetio

Dok su tvoji sefovi i kreatori unistavali sve (ukljucujuci i zeljeznicu) i Hrvatima dali sve poluge vlasti, sutio si. Da vam jos hoce razvaliti i Telekom i Elektroprivredu. Unistili ste drzavu, bagro licemjerna i bezboznicka. Sad se javljate sa populistickim sranjima bez rjesenja.

NN

Zatvorite i vi sve granicne prelaze za Hr kamione , a ostavite samo prelaz u Visegradu, Gorazdu i Raci ! Automatski cete imati poziv za razgovor sa Hr strane !

Dr

Molim ove koji sravljaju minuse da me nauče jer oni znaju . gdje je i šta dr zvizda učio . Vi znate , vidjeli ste diplomu , nisam njegove krađe pomenuo a vjerujem da vi znate da je ili nije krao . nije krao a bio je sda premijer u vrijeme kad je gras riknuo , rad , park , .... Pozdrav za pametnice , voli vas dr zvizda

Pa šta

Asim je imao platu 3 tisuće , digao kredit od 30 hiljada i napavio zlarnim rukama dvorac od 3 miliona . ima li šta dr zvizdi u tome čudno ? Pa asim je ranjavan a zvizda rovio nos u minhenu , vratio se s parama , kupio diplomu , postao ugledan jer nije puno pričao pa ljudi mislili da je pametan . i sad ide u bratsku stranku na izbore , onda koalicija sa bakirom i eto i penzije , onda sa majkićkom i kenjcem u parlament . a ja i dalje metem lišće

Dobro je ba doktore! Nemoj da i tvoju doktorsku disertaciju revidiramo!

.

/ Najnovije