Žustra rasprava Novalića i Konakovića: Tamo se uči kolut naprijed-nazad. Ovo ne

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

mrki

E neka si mu ga zado svak ti cast !!!!!

King

Na difu se uci kolut naprijed i to a na masinstvu se uci razlika izmedju 50 Bara i 50 MPa koju ti ocigledno ne znas papcino seoska

'='

Ne bih da se mješam u porodične svađe... Ali meščini da te Fadil (kakav god) Dino dooobro popiš'o

Gvrilo KONJkaovic,bandit koji hoda naoruzan po gradu a sljego sa Romanije

..je najvece zlo za Bosnjake.Uvreda za Bosnjake,on ej mislim najaktivniji FACEBOOK "politicar" svijeta. I dobro mu je rekao Novalic-AKO EJ ZAVRSIO jer ja sam takodjer isao na DIF, i imam diplomu a ovog bandita nisam vidio 3-4 puta na faksu i to prve dvioje godine, KAsnije ni traga od njega. On je SRAMOTA Bosnjaka. On govori o postenju a sve svoje uhljebi.Malo, malo a on "skokne" u Dubai,Istanbul i druge "interesantne"destinacije.Od svojih para?Cisto sumnajm!.Njega najvise vole iz "koalicije zla SNSD/HDZ". Bas , sto li? Nije ni cudo sto ga svi zovu GAVRILO.

FADIL JE NAJBOLJI PREMJER IKADA!

Na difu se uci kolut naprijed i to a na masinstvu se uci razlika izmedju 50 Bara i 50 MPa koju ti ocigledno ne znas papcino seoska ka King MIRAN KMETU!NAS DALEKO NAJBOLJI PREMIJER U JAKO TESKOM I ZAHTJEVNOM VREMENU SVJETSKE KRIZE!SAMO VI HDZ BOTOVI LAJTE, MI NE DAMO FADILA.NAMJESTAJTE VI PREKO KRISTIHANA MARICA I SLICNIH STO I JEDNU "AFERU"-SUD CE RECI SVOJE!A U SUDU SJEDE SNSD I HDZ KADAR, I KAD GA AKO BOG DA OSLOBODE I NJEGA I SVE OSTALE IZ MONTIRANE AFERE "RESPIRATOR" GDJE JE LOVU POKUPIO KRISTIJAN AMRIC, TEK CE VAM ONDA BITI KRIVO.MUDA CE TE SEBI GRISTI.KO POD DRUGIM JAMU KOPA, SAAM U NJU UPADA!A OVOGA ROMANISJKOG KABADAHIJU GAVRILA NECU NI KOMENTARISATI.SUVISNA JE SVAKA RIJEC!

Dino, ne raspravljaj se sa seljačinom i to kriminalcem! Nije on nikakav premijer! Njegov mandat je davno istekao!

.

Yebo ga otac seoski!!

.

'='

. ka Dino, ne raspravljaj se sa seljačinom i to kriminalcem! Nije on nikakav premijer! Njegov mandat je davno istekao! Izvini, ali falkutet je fakultet.. A dopisni kurs je nešto drugo! Mašinski fakultet i fakultet za strunjače su dva svijeta.. Dvije planete.. Dva univerzuma..

BBB

Fejsuklija Dinokio, balvan bio, balvan i ostao ! SDA mu sredila diplomu i oženila ga i on sad misli da je najpametniji na svijetu !

Hamo

Masonsko laprdalo pod krinkom mundzosa napada autisticnog kleptomana koji provocira prizemno

Kazna

Sta je ovo pucanstvo Bogu skrivilo da ima ovakve neotesane politicare bez morala i znanja.

Damianusdarcus

Nemoj tako... Dino vam sad zna sve lopovluke u stranci... dok je on biJo u njoj, na žalost ih nije primjećivao... ali sada, eh sad ih lije ko iz rukava!

Bosanac

Pobite se ionako trosite narodne pare a nepismeni ste obojica lopovi

Flaster

MrziteljPDA

Podera ga Fadil! I svaka mu čast!

Guest

Guest Ne branim Konakovica samo da kazem on je preskakao konoac,a ti gradjane 2 na 1 respiratoru.

fizikalac bolan

ti si i kolut naprijed kupio i lažirao, bijedni, netalentirani košarkašu!

/ Najnovije