Zukan Helez poslao poruku: "Gospodo, kvazi patrioti neka vas bude sram i stid"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

Kome smeta muzej HVOa nek odmah crkne.

Mario

Trc b a li ja plo ljem ja za njim da ga koljem.

Cic

Invalidne struktur,zaustavite ono protiv cega se borite,ili ste se lazno borili.Lazov jednom,vazda lazov.Kako te nije sram i stid dajdze.

MrziteljPDA

Zukan Helez je osuđen pravosnažno za krivično djelo LAGANJE NA SUDU! Pametnom dosta

Ko da se srami

Sram tebe sta ne razoris tu bruku na heliodromu.sta oni mogu stavit u muzej hvo-a ? Bosnjake koje su ubijali na stotine nacina.

Kralj123

Lazi lazi zukane nije ti prvi put, ima nas koji pamtimo tvoje lazi jos iz proslog tvog mandata u vlasti

Guest

Ministar alkoholizma i kafanskih tuča

Mostar

Muslimani krenuli u napad na Hrvate 9.svibnja. cilj je bio presjeci Mostar, spojiti se sa muslimanskim snagama u Vranici i probiti se na Rudnik cime bi Mostar bio presjecen. Koliko je Hrvate zatekla akciha tzv ABiH govori cinjenica da na Radio postaji Mostar Mladen Nsletitic Tuta prijeti likvidacijom svakom tko se ne odazove na mobilizaciju, cak u pomoc dolaze i postrojbe iz drugih krajeva, neki iz Hrvatske i nekako se odbije napad, porazi se meprijatelja, konsolidiraju se linije i naravno muslimane kojima vise se vise nije moglo vjerovati jer su mucki izdali treba pokupiti i staviti na sigurno mjesto.

Mujo

Zašto ga ne zabraniš ****une?

Ja sam

Čitam ovo...i pitam se opetiopetiopet, ima li ovaj portal uredništvo? Nigdje gnjusnijih riječi nema

***

***

HASO

ZASTO NE ZABRANIS MUZEJ ILI CES GA OTVORITI U SJECANJE NA ZRTVE?

/ Najnovije