Zukan Helez otkrio detalje sukoba s Dodikom: "Opsovao je genocid u Srebrenici!"

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OxO

Zukana za doživotnog predsjednika. Tako i treba sa smradovima...

Role

tako je Helez***

Guest

Ljudi ne treba vrijeđati vjeru, naciju ali Helezu svaka čast. Sa kretenima kao što je Dodik može se samo tako. Zukane svaka ti čast pa si imao snage da ga neprebiješ.

xVoVx

Hahaha evo Zuka potvrdio da je fukara iz PC došla da traži pare... hahahah heba ih mile čkapi... Još nije bila majska plata u prosvjeti i pravosuđu malehnog entiteta... Penzije od avgusta ***

***

***

Role

Lijepe riječi su ukras!

Guest

Zukane svaka ti čast. Vidi se ko ima petlju. Najlakše napustiti sjednicu a šta onda.Samo si trebao prvo nalinemati smrdonju Nikšića.

33

ZUKANE NE LAZI SVAK ZNA DA LAZES

***

***

***

***

patetican "narod"

***

Smirnhoff

Vrijeme da zbijemo safove. Onog trenutka kada mržnja progovori ***razum ne pomaže.

Ljiljan ***

BRAVO ZUKI***

Muslim

***

***

***

Baba

BRAVO ZUKI*** ka Ljiljan *** ***

Baba

BRAVO ZUKI*** ka Ljiljan *** ***

***

Dakle, kemal ademovic, inace sef alijine tajne policije aid, je javno priznao da je zatvarao i ubijao srbe po sarajevu, nakon cega mu je dodik opravdano odgovorio. Hoce li biti podnesena prijava za ratni zlocin protiv ovog alijinog zlocinca?

Zukan helez-pravo ime na bosanskom jeziku

Hahaha sto me nasmija ovaj zukan helez, ne znas sta je ime a sta prezime. E ti bi jado jadni da se fizicki obracunas sa dodikom. Lik je veci i jaci od tebe, on takve ko ti jede za dorucak. Napravio bi od tebe pljeskavicu.

Boske

Što ti njega nisi opsovao kavim degenekom po onoj grbi kvazimodovoj,sjeme mu hebem.

Trebo si ga namlatiti

Zukane! Tad ce stvari krenuti naprijed!

Da baba ima onu stvar bila bi deda

Zukane! Tad ce stvari krenuti naprijed! ka Trebo si ga namlatiti Namlatio bi ga da moze, prije ce biti da bi ga mile razbio ko seselj haski tribunal.

/ Najnovije