Zukan Helez: "Ako Dodik izvede policiju na entitetsku granicu, to je rat! Molim Boga da to ne uradi"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

a ko ce ti ratovati degeneriku, oni borci koje je alija prevari, i opljackao pa zive ko bijeda, penzioneri, omadaina koja samdrka po netu, i koja hoce da zivi boli njih ***** za tebe, i dodika, jedino vi uhl**** koji 30g pijete krv ovom narodu, nemoj s eza****vati da nebi dobio po ****i od amerike, ako sta pokusas zgazit ce te u sekundi ka adi vlahu mirannn ima da vas pregazimo ko plitak potok samo cekamo

Bosanac

****

Pcela

Helez je kao pcela mnogo zuji ali slabo meda daje.

Bosanac

***

Da

Zasto je rat, ako neko brani svoje granice

Gazija,vlasic

Gosp helez moras i ti svatit da nema vise budala da brani bosnjacki lopovski narod,znaci da moze doci do sukoba među nama,zato se neigrajte vatrom.

JUGOSLAVIJA

RS ima pravo da postoji otkuda vama muslimanima pravo na to kada ste okupatori bosne uvijek bili od vaseg postojnja bosna je vas plijen OTKUDA VI DA ODREDJUJETE SRBIMA BILO STA I DA NIJE POTPISAO SILAJDZIC OPET JE BOSNA SRPSKA DRZAVA NIJE VAS OSMANLIJSKA OKUPATORSKA .................VI STE MUSLIMANI JUGOSLAVIJU UNISTILI I NAS JUGOSLOVENE MJESOVITE UBIJALI UNISTILI ZATO STO SMO JUGOSLOVENI NISMO OSMANLIJE *******E ................SAMO JEDAN HOTEL JUGOSLAVIJA POSTOJI ...............DOK KOD VAS U BOSNI POSTOJE SAMO DZAMIJE I MINDERLUCI I HAREMI BORDELI MUSLIMANSKI

Boske Del

*** ***

Boske

Vjerovao sam kako smo u BiH svi ljudi i da ćemo birati ljude koji će ovu državu uvesti u EU (gdje se realno nalazi većina naših građana bez obzira na etničku pripadnost i odakle nam pristiže cca 5.milijarda KM godišnje)kao i u NATO. Na žalost ipak će prije biti potrebo da DVA PUKA Oružanih snaga BIH uz pomoć i asistenciju NATO -a koji je preko Save i u Crnoj Gori a ima i bazu u BiH očiste manji entitet od ovih snaga koje svakodnevno zazivaju odcjepljenje i koji ne žele dobro ni manjem entitetu ni Srbima ni Bosni i Hercegovini.Živjela vječna BiH.

/ Najnovije