Žrtve iz Ahmića poručuju Lidiji Bradari: 'Ratni zločinci poput Kordića nisu evropske vrijednosti'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

To vam je donio konanakovic niksic i forto dritani u paketu sad kusajte sto ste birali

LJILJAN

***

-

***

Mujo

***

Habuhabuhabu

Da nisu uje, ne bi ni bili u HNS-u. Svi su takvi. Nisu džaba držali Hitlera na Sveučilištu u Mostaru.

Jole

To vam je donio konanakovic niksic i forto dritani u paketu sad kusajte sto ste birali ka Koel a dosad Sda nije bila sa njima u talu i dogovoru??

Haha

Ne, Grabovica i Dusina su europske vrijednosti. Ili Lendo ili Cikotić. Možda ubojice generala Šantića. Možda Mahmuljin ili Džaferović. Možda Sejdo koji je “oslobađao” Vareš. Možda 300 logora za Hrvate i Srbe. Tko zna što su “europske vrijednosti” naših sunita?

***

Lijepe riječi su ukras

Pa sta?

Ako odlezi sta mu je presudjeno valjda je time ipak bolji nego oni koje se izbjegava procesuirat iz politickih razloga, ili kad se nadje pod prevelikim pritiskom, inscenira se nekakvo kvazi sudjenje, a ovaj se oslobodi, kao nije kriv? Kordic je LJUDINA za neke koje se danas slavi kao heroje u BiH!

Oma, opa, ola la

***

hrvatski ponos!

***

..

***

IDV Parage

Ne, Grabovica i Dusina su europske vrijednosti. Ili Lendo ili Cikotić. Možda ubojice generala Šantića. Možda Mahmuljin ili Džaferović. Možda Sejdo koji je “oslobađao” Vareš. Možda 300 logora za Hrvate i Srbe. Tko zna što su “europske vrijednosti” naših sunita? ka Haha Eto zbog toga oni UZP zlikovci robijaju po europskim kazamatima,onaj jedan EXIRA da nebi robijao do kraja a onaj šef logora boluje od neizlječive bolesti.Boteje krivousti njofra.

/ Najnovije