Žrtve i svjedoci genocida pozivaju na bojkot pekare Manja: "Zajedno možemo poslati snažnu poruku"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Matrixus

Bojkot proizvodima od ovog nečovjeka etnika.

***

***

ALO

2016 - Naime, Trivić je 9. januara 2016. podijelio status druge korisnice Twittera koja je navela “Na svemu vam hvala. Generale, srećan ti Dan Republike”, uz šta je Trivić napisao komentar “Jedan jedini”.

***

***

Guest

***Nije mu ovo prvi put.

***

***

***

***

***

***

Sud za ratne zlocine

bi momentalno trebao da upita ovu osobu i istrazi sta su to "oni" trenirali u Srebrenici? Pa da se izjasni na koji je nacin on ucestvovao u "treningu" i sta je konkretno tamo vjezbao? I ko treba da se spremi i za sta? Je li to prijetnja ili sta je?

Hajde

Ali nastavite kupovati druge uvozne proizvode. Uvozne vode i napitke. Nastavite kupovati u svim trznim centrima koji uvoze enormne kolicine robe, ali domace nesto bas ne ohrabruju. Ono sto je rekao je uzas, ali ima jos uzasa pa niko ne reaguje.

Salihamidzic

Ocu bojkotovat ako ce oni mijesiti super kolace,ukusna peciva i dobre i raznovrsne hl****ve.

.:.

***

***

***

bojkot i Bingu

zato sto prodaje njihove proizvode!

Bojkot!

Ja ne kupujem nista i zaobilazim u sirokom luku njihovu pe**** u ulici Kosevo! Ovo nam je prst u oko svima, da se jedan takav necovjek uopce krece medju nama, a kamoli da mu dajemo pare!

Ma kakav bojkot

***

ovaj je za zatvora

jel ovo znaci da je ucestvovao u genocidu, u ubijanju? mozda bi ga trebala policija malo prelusati, da objasni sta je htio reci!

/ Najnovije