„Zovko je uvrijedila majke Srebrenice“

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

RAGIB

PA CIJELI SVIJET TO VIDI ISTINA POGADJA

Yebem li joj majku seljacku!

.

kao da je njih tesko uvrijediti

malo im fali

kao da je njih tesko uvrijediti

malo im fali

Mostar

Genocid je genocid, a zlouporaba pojma genocid da bi ostvario politicke ili druge ciljeve, da bi sebe prikazao kao zrtvu, kad jos ima obraza reci da su muslimani Bosnjaci bili na pravoj strani povijesti e to su vam zlouporabe i gradnja mitovova i sl. Dofuse ne trebam ja vama to pisati vi i onako sve prepisujete od Srba iz Ex YU

BBB

Postoji zakon za ovakve što negiraju genocid. Nije ustašici pošlo za rukom da lažima ubjedi Evropljane u izborni zakon i treći entitet pa rovije traži. Dolijati ćeš ti kad tad ublehašice. Tvoje negiranje genocida je sigurno proslijeđeno tužilaštvu !

Re Mostar

Ako je Bošnjacima međunarodna zajednica uvela embargo na naoružanje, a vi Hrvati skupa sa Srbima napadate Bošnjake uz strahovite zločine nad civilima, logore, etničko čišćenje, mučenje glađu i žeđu itd. još nam sad pokušavate zabraniti da kažemo da smo žrtve, *** !

Genocidasi

Lijepe riječi su ukras

TNT

Željana Zovko se je morala dobro saget g.McAllisteru Šefu Odbora za vanjske poslove Europskog parlamenta, te je tako na taj nacin uspjela da ubaci pojam Konstutivnost u jedan zvanicni EU dokument. To je bio ujedno jedini nacin da se u tome uspije, znaci... nekim starim dobrim provjerenim metodama.

Da se zna!

“Politicki narodi” srbi i hrvati u BiH nisu etnicki slavenski narodi. Genetika potvrdjuje. Politicki narodi su politicke skupine udruzene oko drzavnih politickih projekata. Ovi poticu od NACIJA SHS/SFRJ. Nema tih drzava. Nema ni njihovih nacija. Velikodrzavne politike su ih transformisale u “politicke narode” sa imenima susjednih drzava Srbije i Hrvatske. Nije to njihova dijaspora, ni nacija, ni narod. Vrijeme je oduzeti “pravo skrbi” Srbiji i Hrvatskoj nad populacijom BiH i sve gradjane svrstati u naciju BiH, gdje i pripadaju, a ne u izmisljene politicke “konstitutivne narode” Srbije i Hrvatske!!

Mostar

Evo vam da se ne lazete vise, nas neceta https://youtu.be/-vn5jWCl3oE

ZA LJILJANA?

MA KOGA VI LAZETE!!! VI NE MOZETE ZIVIJEI SA SVOJIM NARODOM A KAMOLI SA DRUGIM. ZATO DALEKO VAM KUCA OD NAS.SAMO SE ZALITE I NISTA NERADITE OLICENJE SITNIH TRGOVACA I LOPOVA TO STE VI I ZATO NIKO NECE DA MU VI KROJITE KAPU.

Panzer

DOBRO VAM I KAŽE ŽENA PROŠLO JE 25GOD.OD GENOCIDA U SREBRENICI .NJEMAČKA SEE SVA IZGRADILA POSLIJE ONOG RATA ZA TOLIKE GODINE.NEMOŽETE SAMO GRADIT POLITIKU NA KUKNJAVI I JADU TREBA IĆI NAPRIJED I GRADITI ODNOSE SA KOMŠIJAMA A NE SAMO SE VRAĆAT U TRAGIČNU PROŠLOST

nasvasta

*** zabraniti ulazak u BiH.

@Panzer

Tesko je, gotovo nemoguce graditi kucu (Drzavu BiH) na jako losim (Dejton) temeljima. A onda dodatni problem je taj sto kad npr. jedan Brat (Bosnjaci) sazida jedan sprat (kat), dodju kasnije druga (Srbi i Hrvati) dva brata i taj sprat poruse, i to tako traje 25 godina. Jedni idu prema EU i NATU s okovima na obije noge. Sa ogromnim celicnim kuglama se je zaista jako tesko kretati napred, priznat ces. Šta je metafora za kugle to ti valjda ne moram govoriti, valjda to kuzis, ne.

Panzer

>>Tesko je, gotovo nemoguce graditi kucu (Drzavu BiH) na jako losim (Dejton) temeljima. A onda dodatni problem je taj sto kad npr. jedan Brat (Bosnjaci) sazida jedan sprat (kat), dodju kasnije druga (Srbi i Hrvati) dva brata i taj sprat poruse, i to tako traje 25 godina. Jedni idu prema EU i NATU s okovima na obije noge. Sa ogromnim celicnim kuglama se je zaista jako tesko kretati napred, priznat ces. Šta je metafora za kugle to ti valjda ne moram govoriti, valjda to kuzis, ne. ka @Panzer<< A ŠTA JE RJEŠENJE SVAKO U SVOJU AVLIJU I TOR.PA AKO I TO MORA DAJ DA TU BUDE BAR POŠTENO I LJUDSKI

Uzas

Katolibanka, smeta li to evropi?

Mosad

Da ovako prica protiv Židova nestala bi u roku od mjesec dana. Nikad joj tijelo ne bi pronašli! Roditelji bi joj nastradali u sumnjivoj nesreci a djeca bi zavrsila kao narkomani. Kada se.Bosnjaci počnu ugledati na Židove tada će riješiti i pitanje svoga opstanka!

@@Panzer

@Panzer<< A ŠTA JE RJEŠENJE SVAKO U SVOJU AVLIJU I TOR.PA AKO I TO MORA DAJ DA TU BUDE BAR POŠTENO I LJUDSKI... Moze al po popisu iz 91 godine,( Muslimani 43.47 % Srbi 31.21 % Hrvat 17.38 % ) 3 regije i svakom po malo ledine, ali sve to opet unutar drzave BiH, s tim da je dzava vlasnik zemlje, suma, mora, jezera itd. posd ovim uslovima Moze, naravno.

@pancer

DOBRO VAM I KAŽE ŽENA PROŠLO JE 25GOD.OD GENOCIDA U SREBRENICI .NJEMAČKA SEE SVA IZGRADILA POSLIJE ONOG RATA ZA TOLIKE GODINE.NEMOŽETE SAMO GRADIT POLITIKU NA KUKNJAVI I JADU TREBA IĆI NAPRIJED I GRADITI ODNOSE SA KOMŠIJAMA A NE SAMO SE VRAĆAT U TRAGIČNU PROŠLOST ka Panzer A sto je ti gradis na ustaskom Blajburgu JTMSUU

Guest

Guest Gdje je moj komentar za ovu Radodajku ?

N

Koja je ono ustasa. ***. Hdz nacisti

/ Najnovije