Zoran Milanović sutra stiže u BiH, ponovo izbjegao Sarajevo

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lol

Nema on šta u Bosni tražiti

XYZ

Neka dolazi on ima svoju državu mi svoju može dolaziti koliko hoce i palamuditi šta hoce MI se pitamo u svojoj Bosni sve , a on neka nastavi dolaziti i palamuditi nepije vode njegova prica.

turista s destruktivnim namjerama

...non grata! Rekao bih - persona, ali sta ja mogu kada nije...

Neprimjerno ponasanje

Diplomatski totalno nekulturno i neprimjereno ako dolazi kao politicko lice iz Hrvatske . On svrlja po Bosni i Hercegovini kako se njemu svida. Gdje su drzavni organi da to sprijece ?

Locirat

Pratit,locirat i uhapsit te procesuirat i zatvorit u Zenicu među najradikalnije islamiste.

turista s destruktivnim namjerama

Neka dolazi, neka ide gdje god hoce. On je Hrvat i Predsjednik Hrvatske, a to sto ga ne primaju clanovi Presjednistva to je zato sto su gradjani BiH...Kad g. M. bude Predsjednik svih gradjana Hrvatske, onda neka da prime

@Ralle

Otkud hrvati u Bosni? Valjda škutori!

Dudek Krivousti Njofra

Ovog pesina treba upozoriti da je optužen za negiranje genocida

jaca

BOJKOT SVEGA ŠTO DOLAZI IZ SRBIJE I HRVATSKE

Proljece

Glssova, glasova treba mi sto vise glasova za slijedeci mandat. Ljudi samo da znate kako dobro uzivam kao predsjednik svih Hrvata.

Ralle

Otkud hrvati u Bosni? Valjda škutori! ka @Ralle Otkud "bosnjaci"?? Iz podruma Holidey inna 1992.godine. E Ne.moze narod nastati.jednom odlukom, kao tzv Bosnjaci.

gazija

koje.ovom slavonskom krmku milanovicu dozvolijo da dolazi u bih.

What Did Roman Ever Done For Us? Monthy Pyton

ka Grunf<< Mislis onaj inkvizicijski...sto su vas Arapi prosvijetlili...e, neznalico ka grunf 1<< - prestani gledat Alđazeru,čini od tebe još veću budalu.

Guest

Guest Ne sa njima ima on svog jarana " promicatelja evropskih vrijednosti legitimnog predstavnika" hala i kanala kamenjarskog cigosa.

Nikolica s prikolicom

U Sarajevu je sve zatvoreno, nema što izbjegavati.

/ Najnovije