Zoran Milanović negirao UZP i presude Haškog tribunala: "Nije lijepo slušati svaki drugi dan o tome"

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Podsjetimo i mi:

***

Haha

Nebitno je sad što je prije bilo. Najvažnije je u slučaju bilo kakvog sukoba osigurati da ni metak ne prođe sunitima, ni da babe i nejač toćaju noge na Jadranu. Tretirati ih onako kako oni inzistiraju!

Bosna Bosancima

***

Kako ...

... god bilo, istorija je zapamtila, i to ce zauvijek ostati tako.

IKS

***

Krvnik

***

Propo

***

Take beer!

Lijepe riječi su ukras!

DODO ZNA!

Lijepe riječi su ukras!

Ho ho

***

Švercer

Klipan je švercovo polovne aute iz Belgije za hrvatsku dok su hrvatske snage predvodjene bobetkom razarale Mostsr,a sve nakon toga je sud u Hagu sve pobrojao.Otac mu je bio organizator ubojstva Bošića u Parizu i to je javno rekao pomoćnik Penave,ali ga je stari milanović tužio pa je izjave povukao.Klošar,štakor i ruski agent ga je zbog toga odlikovo.

MAŠALA ZOKI, CARE!

Milanović: Hrvatska će vrlo brzo pomoći Hrvatima da izmjenama Izbornog zakona dobiju svoja prava. To je simbolička stvar i važna je. PIŠE HINA / 06.07.2024. "Mi ne trabunjamo ni o kakvom hrvatskom svijetu kojega se netko treba bojati. Ne trabunjamo o ruskom i srpskom svijetu, ne kolčimo, ne postavljamo međe i granice", rekao je Milanović. On je sudjelovao na 32. obljetnici utemeljenja brigade kralja Tomislava Hrvatskoga vijeća obrane. "Bez Hrvatske vojske i Hrvatskoga vijeća obrane danas ne bi bilo slobodne BiH koju poštujemo, za kojom ne posežemo, ali u kojoj za Hrvate tražimo jednaka prava kakva su propisana u Daytonskom sporazumu koji se ne poštiva. Hrvati u BiH su zaslužili da se poštuju njihova prava", istaknuo je. Ocijenio je štetnim što se iz bošnjačke javnosti u toj zemlji Hrvatsku naziva agresorom te opetovao kako su Hrvatska vojska i Hrvatsko vijeće obrane najzaslužniji što je Bosna i Hercegovina država u današnjim granicama.

Mario

***

Najsladje

***

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

Kako je divno čitati ove komentare od dijaspore patriote na socijali i podrum ratnici na birou(burzi rada) pogotovo one koji vrijeđaju na vjerskoj pripadnosti i Božije poslanike

MIKI

Lijepe riječi su ukras!

Iva

Kameleon Milanović počeo kampanju za predsjednika Sljedeći put će staviti *****ku kapu :):)

Haha

Vidjelica Pizza iz Međunožja, ostala je postiđena svojim uka zanjima, kada je čula kakva ukazanja ima predsjenik svijeh Hrvata i BH katolika... A samo mu treba jedna crta belog za ukazanja...

Derim

Zagrebački SUD ODBIO 5 milijardi odštete ŽRTVAMA Radovana Karadžića. hehehe ka *****e bi džabne, laHke love! ahahahahahahaha *****e ti ka raju *****ku kuju koja te okotila , majmune rtardirani.

Derim

E bas nas dobro zaboli ki ta , sta jedno smr dljivo g ovno negira. Da sm rad ima ista u lobanji , otisao bi na plasticnu operaciju , da vise ne plasi djecu.

/ Najnovije