Zoran Milanović dobio odbijenicu NATO-a po pitanju BiH

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Kad se bijednici dignu i pomisle da su nesto eeeee koliko lajete ko da vas ima milijardu genocidni Rvati

Objektivan i nepristran

Ovo je naslov clanka: "Zoran Milanović dobio odbijenicu NATO-a po pitanju BiH" I gdje u clanku to i stoji da procitam, a nepismeno piskaralo od kvazi nounara?

Boske

Sad ministrica vanjskih poslova BiH ili osoba koja predstavlja BiH pri NATO -u ,treba podjeliti presude Haškog suda u kojima je hrvatsko vodstvo na čelu sa krivoustim Franjom osuđeno za UZP.Uvijek i iznova treba podsjećati svijet u ovom slučaju NATO da je Hrvatska izvršila agresiju na Bosnu i Hercegovinu te zajedno sa Srbijom htjela podjeliti BiH.Treba ih podsjetiti da je Z.Milanović iskoristio naklonost lijevog biračkog tijela ,obmanuo birače jer kad je izabran počeo je nastavljati politiku UZP -a kojem je jednompresuđeno.

Kakav bedak! I on je nas Predsjednik! Zalosno! Stidim se!

.

Nije valjda... Šmrc.... Buhahaha

tonk19

Bože mili koji je to kreten od čovjeka. Čini zlo i R. Hrvatskoj i BiH a sve porad Ruskih interesa i opet ga neki ljudi i u HR i BiH podržavaju ili ne znaju koje im zlo čini ili su budale

Tango

Poznato je cijeloj europi da je milanovic ruski agent kodnog naziva stakor i da mu je zadatak sa covicem i dodikom napraviti nered,a moguce oruzane sukobe u BiH kako bi se paznja sa ruske agresije na Ukrajinu skrenula na BiH.

Duduk

1️⃣ Celo selo šmrče belo joj

Bosna

A kakvu je on to odbijenicu dobio? NATO sekretar reče da uzimaju u obzir svako upozorenje svojih nato-partnera, a vi ko i Srbi izokrećete stvari? Nema tu šta nato da radi, treba zatvorit granicu i morske luke i gas i naftu i uvesti snkcije Bosni i takse 100%..sve dok se ne promeni izbirni zakon i.

Evro

Gde će susjedima biti kraj kad uzmu evro, a sada imaju duplo veće plate i za čak 7 mlrd. E veći BDP, a ne da ga stigo AV? Evro na kojem je Nikola Tesla preko šahovnice i pored kojeg piše, velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA! Srpska banka uzalud kukala Evropi, zato jer tamo nema svojatanja tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja. Tesla je hrvatski izumitelj iz Smiljana, koje god vere i nacije i boje kože bio, Hrvatska ga svetu dala i zato je na hrvatskom evru i hrvatski je brend i. Kakve veze ima Tesla sa Srbijom? Posetio je JEDANPUT u životu?

Srbata

Pokazuju turističku atrakciju u Zagrebu pored Sabora, neku izmišljenu Kravat pukovniju sa kravatama ALI IMAJU SRPSKI POKLIČ: Za krst časni i slobodu zlatnu....KO JE TU LUD! Srbatu su u Francusku odneli Srbi iz Dlmacije, a onda je Hrvati prisvojili i nazvali krvata.

Slaven

Nema ništa gore od toga, nego kad se braća pokolju oko zemlje! Ukrajina ima Yarun, a dron pao na Zagrebački Jarun, a HR ima još i Kijevo, Majdan, Žitomir, Lavov...17 istih imena. Ukrajinci su Bjeli Hrvati, imate uikrajinsko selo Stilsko i u njemu špilje sa šahovnicom Bjelih Horvata, iz vremena najveće države u Evropi koja se zvala Velikaya Horvatiya. A i Česi, Slovaci i Poljaci imaju legendu o Čehu i Lehu i Mehu, a koja im govori da su nastali od Hrvata iz Hrvatske... Svi Slaveni su Hrvati, a od svih Hrvata od Jadrana do Sibira najgori su genocidni Srbi i zločinci Rusi.

Svašta

Naslov vam nema veze s istinom, a ni sa tekstom!

Slaven

Znate da je pravo ime hrvatske himne, "Horvatska domovina"? Znate da je prezime Horvat najčešće u Hrvatskoj i Slovačkoj i drugo najčešće u Češkoj, a i ostalim Slavenskim zemljama? Znate li da u Izraelu, na svakom koraku imate reč Horvat, na svim arheološkim lokalitetima. Horvat na hebrejskom-izraelskom jeziku znači ruševina(drevna-arheološka). Ne zna se da li su to Hrvatske ruševine, ili su ih Hrvati rušili? Ali, kako je moguće da se o tome ćuti, jer neke su stare do 9000g... Horvat Kur, Horvat Uza, Horvat Qarta, Horvat Akav, Horvat Galil, Horvat Burgin, Horvat Hamama, Horvat Yatir, Horvat Berachot, Mesad Horvat Bor, Horvat Katsrah, Horvat Midras... internet stvarno treba zabranit?

Đojleni

Cela srpska istorija je laž. Šešelj vas u huškanjima 90ih lagao ali BAŠ ZA SVE! Konjušnica je bila u hrvatskom ĐAKOVU, a ne u Beču i danas je tamo i najstarija je u Evropi, ima 514g a u njoj su Hrvatima bili konjušari mladi Srbi, koji nisu hteli biti ĐOJLENI po muškim haremima u Beogradu, a onda tu Šešelj po tradiciji, samo izokrenuo priču i 1000puta ponavljao Srbima da im postane istina, pored njihovog 500g ropstvo. Nije bilo samo pravilo prve bračne noći, o ovome se ćuti: JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA.

Tesla

Eveo....U knjizi rođenih u opštini Gospić piše, imenom Nikolaj Tesla, rođen u Kraljevini Hrvatskoj i Slavonijii, vera Grčko-istočna, a nacionalnost se tada još nije pisala! Hrvatski izumitelj iz Smiljana Nikola Tesla je napisao da je Hrvatska njegova domovina, ne Austrougatska i ne Srbija, nego HRVATSKA! On se sigurno ne bi dizao protiv svoje domovine, ni 41g i 91g i ne bi bio ubijen! Registar hrvatskih Branitelja ima preko 10.000 Srba, a kažu još oko 8.000 je bilo u logistici, a njih niko u Beogradu ne svojata i njima niko nije morao da beži iz Hrvatske u kolonama 95g. Akcija Labrador, sem Teslinog spomenika rušeni su i spomenici na Jevrejskom groblju u Zagrebu, podmetnuta je bomba u zgradi Jevrejske zajednice u Zagrebu, sve samo da se optuže ustaše. Posle toliko godina mržnje, ipak je Tesla hrvatski izumitelj i brend i velikan i na hrvatskom je evru, a Srbima zatvorili usta? Koliko će tek zarađivati od Teslinog imena, kad turisti u svojim rukama vide da je on hrvatski izumitelj, tu blizu obale, u Smiljanu? Zamislite vi nekog zagorelog četnika, kad uzme hrvatski evro sa šahovnicom i Teslom, pored kojeg piše HRVATSKA? REZAT ĆE ŽILE?

Net

MRKOMIR I. - Prva hrvatska himna, spot https://m.youtube.com/watch?v=iNvN7fN23cY

Tuner

Prizivas ljiljane na grudama i u neumu sako jada

Peacemaker

ma ti si jedan obicaan bijednik, imas te "navodne" napade inteligencije, a u stvari sramotis i sebe i zemlju.

JABLANICA

Sad ministrica vanjskih poslova BiH ili osoba koja predstavlja BiH pri NATO -u ,treba podjeliti presude Haškog suda u kojima je hrvatsko vodstvo na čelu sa krivoustim Franjom osuđeno za UZP.Uvijek i iznova treba podsjećati svijet u ovom slučaju NATO da je Hrvatska izvršila agresiju na Bosnu i Hercegovinu te zajedno sa Srbijom htjela podjeliti BiH.Treba ih podsjetiti da je Z.Milanović iskoristio naklonost lijevog biračkog tijela ,obmanuo birače jer kad je izabran počeo je nastavljati politiku UZP -a kojem je jednompresuđeno. ka Boske PA VI STE IZVRSILI AGRESIJU NA HRVATSKA PODRUCJA U BIH TO JE ZIVA ISTINA SAMO RANO SE RADUJETE JA TO NISAM NIGDJE PROCITO I GLEDO SAM INTERVJU STOTEMBERGA NIJE DEMANTIRO MILANOVICA

N

Niske krmak BOG i HRVATI , tvoji je 23% teritorije *** u krmetljak

Zoran Milanović dobio odbijenicu NATO-a po pitanju BiH ... dobit ce on svasta nesto jos od EU, ja se nadam neke ozbiljne Kritike na racun njegovih izjava i poteza koje vuce u poslednje vrijeme prema BiH a i prema nekimdrugim zemljama Europe.

Mema

Sta je hrvatska u nato? Niko i nista u odnosu na Tursku. Da nije boilo Bosne nebi danas bilo ni hrvatske. A milanovic bi bio negdje u dombasu ionako je putinov pudlica.

Db

Lijepe riječi su ukras !

Nadimak

Koji su ovo luđaci, baš će BiH mjenjati ustav da bi Dragan Čović zajahao. Jedino ovaj drogeraš Milanović je mogao tako nešto podržati

Nadimak

Rvati zagovaraju podjelu BiH a kad im Mađari dođu i otmu more onda će govoriti ‘nepravda’.

/ Najnovije