Znate li koliko mjesečno plaćamo Miloradu Dodiku da rastura državu?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Pa šta bi ti ispuhani? Da radi džaba?

Ka Gost

Tako je....dzaba radi (pruza usluge) samo tvoja stara ;-)*

Šta je Mile

Tako je....dzaba radi (pruza usluge) samo tvoja stara ;-)* ka Ka Gost Izvini, ali nije tačno. Meni je njegova mama naplatila klanfanje 3 marke. Čuo sam da drugima naplaćuje 2! Znači molim te ne širi dezinformacije. Gospođa uredno naplati 2-3 marke... Kako kome... jbga... Čula valjda da sam.pun ko brod i 3 marke mi uzela ladno.

Bagra

Jel isto toliko placamo i Bakiru i Covicu jer se bas trude istim silom da je rasture??? Ako ne povecajte im plate svima.

Mostar

50.000 KM Visoki predstavnik

Nurle

Dodik reče da njegova politika ne ide u pravcu secesije već umjesto pojma secesija koristi pojam razdvajanje. A to je isto jer secesija u političkom smislu znači osamostaljenje, odcjepljenje, a razdvajanje jesamo sinonim za odcjepljenje. Što bi narod rekao - nije šija nego vrat. Misli Burle da su Bošnjaci blesavi.

Gost

Jel' ti to strani izraz SECESIJA prevodiš na BOŠNJAČKI?

A

U ovakvim odnosima svako ko bude na mjestu srpskog clana predsjednistva ce raditi isto. Oslobodite se fobije Dodik gledajte realno.

Knez

Исламофоби,вуковићу,мијатовићу магазиновићу само ви наставите клањати то је ваша молитва,неће вам нико бранити ,али идете у политичко сметљиште у октобру

Adila

Isto ko ostale lopove i rusioce sa svih strana bakira covica

Adila

Brisete realne komentare bez uvreda a nacionalistocke ostavljate .. blokiram vas

/ Najnovije