Znate li koliko će građani BiH od iduće godine plaćati ulazak u Hrvatsku?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BRKICA

PA IDITE PREKO SRBIJE SVAKAKO MRZITE HRVATE

cuclo

PA IDITE PREKO SRBIJE SVAKAKO MRZITE HRVATE ka BRKICA Gutnes drkicu

Reuf

Svim gradjanima EU za ulazak u BiH naplacivati 10EUR...taxa turisticka npr

Habuhabuhabu

Ja mislim da treba uvesti reciprocitet. Treba Hrvatima i ostalim EU stanovnicima naplatiti 10€ pri ulasku i prolasku kroz BiH. Tako treba.

Guest

Putujem cesto u Njemacku i Holandiju i uvijek sam sa autom putovao al sam odlucio evo vec dvije godine samo letim i miran nema ***vi na granicama nema bespotrebnih pitanja kao gdje ces koliko novaca imate ****enje a do juce u opancima bili.

Jole

Pa bas super...a brzo ce doci turisticka sezona pa da vidimo koliko vam se isplati naplacivati tu taksu...

Nece se placati nista.

Znam iz pouzdanih izvora da ta taksa na prvu nece biti uvedena. Zato smirite dozivljaj i hormone. I velim ZA SADA. Lako je moguce u buducnosti da se ovo i promijeni, narocito bude li se Sejdisalo jako i intenzivno....

/ Najnovije