Znak solidarnosti sa svim žrtvama: Vijećnica večeras u bojama zastave Palestine

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hm

Naslov ovog teksta sve govori! Toliko o svim žrtavama koje bošnje žale, ali uz palestinsku zastavu! Kontradiktorno!

Hzf

Sarajevo- u kojem je na vlasti islamski fundamentalizam, je na strani takvih istih, Palestinaca!

Koel

A da nece sarajevo biti na strani vlaha slucajno tog smo se smeca rijesili za sva vremena jos 5 kolone samo sto je ostalo ubacenog elementa

Koel

Kakvo licemjerje mtel koalicije zastava palestine ba vijecnici a za gradonacelnicu postavili jevrejku kakvi licemjerji bolje se poklopite usima nego sto se provaljujete

Ma bravo "gradonacelnice"

Znači preko "solidarnosti sa nevinim žrtvama" tzv. gradonačelnica kači Sarajevu terorističku organizaciju "Hamas". Kako može ona odlučivati sama o tome s kim se Sarajevo solidariše na međunarodnom nivou? Šta je sa solidarnošću sa nevinim izraelskim žrtvama Hamasovog raketiranja? Benjamina je definitivno podmetnuti igrač SDA.

!!!

Kakvi komentari!! Na Vijećnici su boje zastava bilo kojih država sa kojima se solidariše ! Bila je i Italijanska kad su imali mnogo mrtvih sa ovom pandemijom..i mnoge druge .Fakat uvijek nalazite nešto negativno u svemu!

miki

A ta će hamša i ona će kao Zlatko na Umru ;)

Koel

A da nece pod ostrog sa onim lojavim monasima

miki

Slava mu i milost, teško moj koele đavoimane obično vezane dovode ;)

Lako je tuđim gloginje mlatiti

Kako su se samo Benjamine i Reufljagici natovarili i troše simbolički kapital pravednosti Sarajeva iz vremena opsade, kroz jeftine komparacije bez smisla. Samo oni profitiraju na tome, a grad i država svakim danom gube prijatelje u svijetu. Jeftino i providno, treba da nas je sram što im dopuštamo da se ovako kockaju sa naslijeđem grada u čijem stvaranju ni na koji način nisu učestvovali.

071

@Lako je Benjamine i reufljagići su jeftina roba bez sadržajne vrijednosti koju su proizveli razarači civilizacije sa tridesetogodišnjim stažem. A mi svi ostali se strpali u unutrašnji egzil. I služi nam na čast.

Gost

Niti na jednom mediju u BiH nije objektivno izvjestavano o situaciji. Eto IDF i sigurnosne snage onako iz hira upale pod punom spremom u dzamiju bez povoda i razloga. Ali ne, de samo da se prenosi jedna strana jer eto oni su Muslimani a Jevreje svakako kao svi treba da mrzimo. Svasta se planiralo i pripremalo u toj dzamiji ali uzalud pricati ljudima koji samo vide svoju stranu price.

Na vidjelu

Samozvano multikulti Sarajevo i njihova islamistička fundamentalistička politika još jednom svima pokazuju kakvu politiku vode! A hoće u EU. Takvo extremno društvo Evropa ne želi. Njima je mjesto u arapskom društvu kojem teže!

chim

Kao i obično, balkanski glupaci samo žele reći i istaći da mrze muslimane, te da se ponose pokušajima progona i pokolja, a i ostvarenim progonima i pokoljima muslimana, a i svih ostalih, po njima drugačijih i po njihovom gorih od njih, samozvanih Srba. Srba koji sa Srbijom nemaju nikakve veze, jer u istoj toj Srbiji ne žive, nisu se tamo rodili, ne rade u Srbiji niti tamo plaćaju poreze, činjenično, što ih ne čini ne samo nepravilno rečeno Srbima, niti bosanskim Srbima, nego bosanskim pravoslavcima ali eto ..Oni kao Srbi, a neki im to kao aminovali....... Važno je da se opravda i rezonuje višedecenijska mržnja mržnja i ubijanje muslimana s njihove strane, a i ostalih, pa se, eto, s radošću prima i slavi svako ubijanje muslimana bilo gdje u svijetu. Jadna nesvjesnost činjenice da u istoj toj Palestini zajedno s muslimanima živi, opstaje i bori se protiv okupacije Izraela na desetine hiljada kršćana pa i pravoslavaca, s uživanjem se daje „podrška prijateljskom Izraelu“ i likuje „uspjehu“ Izraelske milicije i vojske... Ovako glup može na cijelom ovom svijetu biti samo i jedino Balkanac.....

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

/ Najnovije