Zloglasni upravnik logora "Gabela" Boško Previšić - Boko napokon iza rešetaka!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

UZP bratija

DUDEK Krivousti Njofra

Imaju li one koje je pobio rodbinu...Sramota je biti dužan...klin se klinom izbija..

Tomo

Da su bosanci pametni pa neki tajni odred za likvidacije osnovati... ali eto. Nisu

Nono

Da su ga u hrvatskoj pravomocno osudili jer je ubijao Bosnjake,ma dajte molim vas? Provjerite to,a ja vjerujem da ga je milanovic fasista odlikovao i da to nitko i nista od zlocinca negdje zivi u hrvatskoj i vjerojatno ima braniteljsku penziju.

Ja sam za to da se svi zlikovci pokaznjavaju ma sa koje strane bili.

Ali kad citam komentare ''pacijenata'' ovdje, moram malo dodavat kontrategove. Pa tako: Naser Oric je nevin jelda? Sta cemo sa Seferom Halilovicem koji je aktivno ucestvovao u napadu na Vukovar na strani jugosoldateske?? I trazila ga je Hrvatska, niste ga isporucili. Je li odgovarao za to mozda u BiH? Nemojte, molim vas.... Budite gram jedan ljudi, pa priznajte da je zlotvora bilo i biti ce na svakoj strani. A ovo ovih tri strane koje su ucestvovale na ansim prostorima, Hrvatska je najiskrenije postupila i suocila se sa vlas***im avetima. Isporucili su SVAKOG kog je Haag trazio. Hrvati su u ispolitiziranom Haagu bili pretjerano ostro kaznjavani - opet niko nista nije rekao (primjer: jedan Blaskic dobije 44 godine, haloooo???). Dajte budite ljudi, vidjet cete, nakon toga se covjek pocne bolje osjecati... Tj. ako imate ljudskosti u sebi, znam da to zahtjeva prilicnu moralnu snagu...

Ljiljan

Nema od te presude ništa,samo oko za oko zub za zub pa čak i šira I uža familia

/ Najnovije