Zlatko Lagumdžija reagovao na laži Vučića pred UN-om: 'Vrijedi podsjetiti na činjenice'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Guest

Svaka cast Zlatko! Srbi imaju duuugu historiju laganja, treba neko da kontrira tome. Mitomanski narod baziran na laznoj historiji sa bolesnim ambicijama prema tudjoj teritoriji.Sa svima su ratovali i opet bi da im se ukaze prilika. Treba neko divljacima pokazati gdje im.je mjesto.

***

***

Guest

@bolesnik.iznad Mali, zivis u zabludi. Ali to je kod vas vlaha nacionalni sport. Zapitaj se malo otkud rijeci "jastuk, jorgan i sl u "sprskom" jeziku.

Guest

evo neasta analiziram koliko cistih turskih izvornih rijeci ima u srpskom i hrvatskom najsmjesnije je kad se npr svadjamo o slovu H koje Hrvati odbacuju a koriate ga nor Hotel , Hrvatska , Hrvat haj da ne nabrajam vise hahha pa kat ( sprat ) ili npr kod Srbijanaca jorgan ,corapa ili carapa itd itd dok mi u Bosni smo na svoj nacin izmjenili skoro sve osim nekih turcizama koji su bas ociti ali opet drugacije npr sabur ( kao u prevodu budi smiren polako) dok na turskom je sabir ii merhama a turci kazu meraba i da ne nabrajam.vise nekad mi se ucini da vise u Srbiji i Hrvatskoj Turskog nasljedja ima negp kod nas u Bosni OSIM VJERE

Miki

Lagumdžija je u zadnjih 20 godina napravio više na rasturanju BiH od SDA , SDS i HDZa zajedno.

nek si se ti osunetio

pod starost i pod narkozom. onu prvu ženu srbijanku si liferovo,... ZLO guma džija.

Istina samo tvoja

Lagundzijina istina je samo njegova.

Iva

Jadna Srbija Ušla u UN POSLIJE NALIH OŠTRA Tongo Karabati i Naomo Vučić laže po običaju Vjerovatno je pobudalio?

Pa kad je čosić

Rekaoda je laž Srpski nacionalni Interes

Jazavac

…. a ne…nisam ja…ja sam slučajno ovdje…

/ Najnovije