Zlatko Hadžidedić: Schmidt je došao da stvori uslove za konačnu disoluciju BiH

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dP

Oooooo dobro jutro Expertu. Popije li se šta ?

Guest

Čujemo li se profesore??

Podsjetimo

Administracija Gospodina Bila Clintona je godine 2000-e izdejstvovala formiranje Brčko distrikta, što je bila prva velika modifikacija dejtonskog mirovnog sporazuma.iz 1995-e.

Guest

baš moraš biti noj da nevidiš širu sliku i evropsku agendu ovdje.. razdrmajte se.. ako šutimo misle da na ovo pristajemo!!

@BiH

Tačno da se vodi rat i to dugogodišnji a ko vodi vi u dijaspori. Samo dok je rat bio u BiH i ovde se rat vodio sa vatrenim i hladnim oružjem vi ste vodili daljinskim upravljačima sa žuljem na palcu i kažiprstu od prebacivanje kanala a sad jest drugačije iternetom

@BiH

A i kad dođete malo u BiH na godišnji onda švaranje vjerskih objekata crkve i džamije a i neke privatne objekte jel tako ratnici

Ma ja

Eto sada velikih strucnjaka, onih koji sire strah evo vec tri decenije. Problem je u tome sto ako bilo ko pomene druge narode u BIH, osim Muslimana, taj nije dobar i eto ga 'neprijatelj Bosne'. Sabur strucnjaci, da ste nesto valjali do sada bi ovu zemlju izgradili, a ne samo sebi grabili.

BiH

Eto sada velikih strucnjaka, onih koji sire strah evo vec tri decenije. Problem je u tome sto ako bilo ko pomene druge narode u BIH, osim Muslimana, taj nije dobar i eto ga 'neprijatelj Bosne'. Sabur strucnjaci, da ste nesto valjali do sada bi ovu zemlju izgradili, a ne samo sebi grabili. ka Ma ja Niko ovdje ne širi strah sem onih koji uporno, posljednjih 30 godina prvo oružjem, a onda svim drugim sredstvima koji su im na raspolaganju pokušavaju uništiti Bosnu, omalovažiti je, pokazati da je disfunkcionalna i bezvrijedna, ponavljam, 30 punih godina! Niko, barem ja ne, niti preferiram niti branim a ni favoriziram nikakve muslimane, meni se sve podjele po kriterijima koje čovjek objektivno ne može ni da bira doslovno gade. I nema ovdje nikakvih „naroda“, u BiH je samo jedan narod, To, šta je ko po vjeroispovjesti je osobna, intimna stvar svakog pojedinca i ne treba i ne smije da bude bilo kakva stvar koja odlučuje o bilo čemu. Međutim, činjenica je da su se veliki dijelovi bosanskih katolika i pravoslavaca deklarisali kao Hrvati ili Srbi, mada oni to naravno s glave nisu, i da se sve radi na tome da se ustvari samo i jedino ovdje muslimani pobiju, unište i protjeraju, jer ih je najviše u ovoj zemlji. Muslimani su u BiH jedini po tom osnovu koji nemaju nikakve „rezervne domovine“, a najlakse ih je, jelde, poistovjetiti s nekakvim islovcima, tailbanima ili slično, mada svi ovdje apsolutno znamo da ni to nema veze s realnim. Nikakve razlike, apsolutno nikakve između nas nema, ali nacionalfašisti je uvijek vide isključivo iz jednog razloga: valjda misle da će kad pobiju muslimane ovdje živjeti dobro. Pošto to ne mogu sami, onda prizivaju ili favoriziraju komšije koje ionako od svoje bijede ne vide drugu opciju za opstanak sem pljačke Bosne i Bosanaca. Nisam dijaspora, gade mi se oni, nosio sam pušku. Samnom su rame uz rame bili i pravoslavac i jevrejin i katolik i rom. Koliko god da se nacionalizam i fašizam ovdje širio, tako će opet ostati. Svi ovdje, pa i muslimani imaju krive vođe (deklarativno), ali najmanje muslimana voli Bakira, za razliku od Srba kojih veliki dio voli Dodika, ili Hrvata kojih 90% voli Čovića. TO je fakta. Bez obzira na sve i na ove retardirane komentare, čovjek koji ovdje živi mora i treba biti spreman uvijek na agresiju na ovu Bosnu, nije ovo ni prva ni zadnja koja je bila. A Bosna će ostati, opstati i pobijediti. I Bosanac u njoj,naravno i Hercegovac. Svi drugi kriteriji i svi mrzitelji BiH će na kraju svih krajeva odavde morali otići, kako su odavde za sva vremena otišli oni koji su se 1992 popeli na brda oko Sarajeva da ubijaju žene i djecu po gradu kojima na čelu nije pisalo kako se zovu. Sve je ostalo šuplja i ponavljam: NIJE smrdljivi Bakir Bosna, da jeste, bilo bi vam lakše ostvariti to što pokušavate posljednjih 30 godina, ali nažalost, vjerujte nije, ni izbliza!

@BiH

To je nešto drugo. Bosna je jedna i nemamo druge države. Samo me nerviraju dijaspore i njihove priče o ratu i sigurno i tebe a ostale koji su se borili, i nekad se prevarim pa napadnem one koji su se stvarno borli šteta moja greška

@BiH

Moji su svi gotovo bili borci u ARBiH

Šnjoki

Voli antidepresive

Nino

A jada od profesora. Sjedi jedan. Logika nula, zaključci još gori. Kome ti predaješ? Kakvi su ti tek studenti?

Ferisan Šerić

Imamo još samo par godina za nas.

/ Najnovije