Praznična atmosfera / Zimska idila u Banjoj Luci

24. 12. 2021. u 20:31:00 AA

Shares: 0

Tokom novogodišnjih praznika Banja Luka je ukrašena sa nekoliko desetina hiljada lampica, a u centru grada organizovan je program u okviru manifestacije "Banjalučka zima 2021/2022", što je privuklo i mnogobrojne turiste.

Gastronomska ponuda, raznovrsni sadržaji za djecu i za odrasle, klizalište i zabavni park, muzički program i dekoracije postavljene u centru grada stvorili su zimsku čaroliju.

Prema podacima koje je Turistička organizacija grada Banje Luke dobila od menadžera i vlasnika smještajnih objekata, smještajni kapaciteti za doček Nove godine - 31. decembar, kao i za reprizu - 1. januar 2022. godine su u potpunosti popunjeni, dok je za noćenje 30. decembra popunjeno 95 posto kapaciteta.

Na dočeku Nove godine nastupaju Petar Grašo i Neda Ukraden, a 1. januara Ana Bekuta.

Zgradu banjalučke Gradske uprave krasi velika crvena mašna, dok se na svakom od prozora nalazi po jedna jelka, a na Trgu Krajine postavljena je digitalna jelka visoka 12 metara, koju posjetioci koriste za fotografisanje.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA