Zijad Bećirović: Ko je odobrio helikopteru Vojske Srbije da leti iznad BiH?

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Error

E moj zijade dobro jutro !!!! ministar sigurnosti ti fasista a predsjednistvo izdajnik do izdajnika.ne pitas se to kad te nadljecu nato avioni i amerikanci toliko povjerenje u licemjere koji ti nisu dali da se branis a onda su pustili te pse na tebe.taj nas rat nije bio fer plej kao recimo danas ukrajinski najnaoruzijanija drzava su sad.E moj zijade hahahahahah al dobro si dosao u medije napredovao si imao si srecu da budes na naslovnoj !!!

***

***

Laxative

Gdje je sad čuveni ministar sa Souk Bunara, Dritan Bezmozgaš??

***

***

Odobrio mu onaj ko nema PZO da ga obori.

Znaci bijedna kvazidrzava, koja samo ima prasinare.

Mile

***

Komentar

Lijepe riječi su ukras!

Sloba

To je policijski helikopter

Zrakomlat

Helikopter nije vojni nego policijski, dakle civilni sa registracijom YU-VIP.

Leka Rus

Humanitarni let!!

user1690451852

Kakve su ovo gluposti?! Koliko znam, uz potrebne dozvole,saglasnosti i prethodne najave i registracije leta, bilo koja letelica može da leti u nečijem vazdušnom prostoru! To što se Bosancima ne svidja,to je njihov problem!Ne volim ni ja kad mi zločinački NATO svako malo preleće iznad glave,ali se ne pitam! Tako da,ne pravite bespotrebnu tenziju!

Začuđeni

Novinari i kvazi eksperti bi trebali znati nešto o temi o kojoj pišu. Ovo na slikama nije vojni helikopter nego policijski u VIP verziji (ne ulazim u to ko se njime prevozio). Svakako je leteo nad BiH uz odobrenje, to je nešto što je normalno i nemojte dizati tenzije zapaljivim naslovima i tekstovima.

Đuro

Pa šta ako je letio...

Mare

Pa zar i dodik koristi nase hilihoptere u svoje svrhe,ko to sve placa,pa zar oni nemaju ništa ,

AsAsova

Sta kaze Trojka na ovo ?? Hocel se konacno saget i pocuclat ga svim fasistima zajedno sa dodikom ? Malo je od njih da tim fasistima samo iz g*zice vire.. Sve beskicmenjak do beskicmenjaka u famoznoj trojci, dobice glas al u k*rcu ikad vise..

BiH

Ma radi baja sta hoce, al nece dokle hoce, nadam se.

Lovac

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije