Zijad Bećirović: Dodik pokušava izazvati sukob, putinovac mora biti uklonjen što prije

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Ne moze se vjerovati Aerima?

Oni ne postuju principe ni dogovore, vec prave pragmaticna rjesenja u kojima zadovoljavaju samo sebe. Ukrajina je dala nuklearno oruzje Rusiji sporazumom u zamjenu za garanciju drzave. Pa?? Americki jedini cilj je da ne pukne na Balkanu da nebi puklo na Tajvanu! Kad uzavri situacija Ameri otsjecaju politicke glave slabasnima. Dodik i Covic su politicki godinama nezamjenjivi zato lete glave Izetbegovicu, Lagumdziji, Silajdzicu. Strah me i pomisliti sta bi dali Dodiku da ne pocne ustanak. Dali bi mu grunt BiH i sve resurse u vlasnistvo, pristali bi na sastavljenu drzavnu zajednicu, pravo na samopredjeljenje,... Sta bi Trojka na to uradila? Najvjerovatnije pobjegla u Americke avione, ako im dozvole. Sjecam se kako su padali sa avionskih krila americki poslusnici u Kabulu prije koju godinu. Ameri ne postuju dogovore!

***

***

Deuterium

Oni ne postuju principe ni dogovore, vec prave pragmaticna rjesenja u kojima zadovoljavaju samo sebe. Ukrajina je dala nuklearno oruzje Rusiji sporazumom u zamjenu za garanciju drzave. Pa?? Americki jedini cilj je da ne pukne na Balkanu da nebi puklo na Tajvanu! Kad uzavri situacija Ameri otsjecaju politicke glave slabasnima. Dodik i Covic su politicki godinama nezamjenjivi zato lete glave Izetbegovicu, Lagumdziji, Silajdzicu. Strah me i pomisliti sta bi dali Dodiku da ne pocne ustanak. Dali bi mu grunt BiH i sve resurse u vlasnistvo, pristali bi na sastavljenu drzavnu zajednicu, pravo na samopredjeljenje,... Sta bi Trojka na to uradila? Najvjerovatnije pobjegla u Americke avione, ako im dozvole. Sjecam se kako su padali sa avionskih krila americki poslusnici u Kabulu prije koju godinu. Ameri ne postuju dogovore! ka Ne moze se vjerovati Aerima? Iz nekih se i poznatih razloga već preko petnaest godina podupiru Srbiju i znaju da joj potpiruju nacionalizam, ter ekspanzionizam, i lagano se prave ludi a koriste velikosrpsku politiku za svoje ciljeve. Šta im je u BiH problem, najvjerovatnije Bošnjaci, a drugo eksperimentišu dok provode svoje projekte Usaid-a i drugih agencija, jer to uvijek i sinhronizirano rade, naprave sebi posla a onda to otaljavaju decenijama. Ako usput čvaknu sebi resurse, tim bolje, ali politika i administracija im je neiskrena i kvarna. Nažalost ovdje niko nema petlje da im se suprostavi.

Boli me briga za Dodika i RS, ali ZIVIO PUTIN!

Car kosmosa, sireg i uzeg! :)

***

***

Pomozite

Srbi su poslali nekoc onog mahnitog teroristu principa da makne nadvojvodu i njegovu trudnu zenu,pa zar nema niti jedan Bosnjak da makne krkana ?

***

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

33

Zijade dosta je tvog blebetanja lupas ko maksim po diviziji

Djak prvak

Da je pravde nakon izjave za likvidaciju Dodika ova karikatura bi trebala biti uhapsena. Ako su nam ovakvi profesori, kakvi su tek onda studenti?!

***

***

Ghh

Dodik nije Putinovac , ona je onog ko više plati.

Cmn

**** ti Putinovac majku *****sku.

/ Najnovije