Žestoko upozorenje zastupnika SDA: "Ovo je prijetnja izbijanjem rata, pogledajte šta radi Dodik"

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gazde

Gazde se pitaju,a oni su amerika ,engleska i eu.Ako oni odluce da krkana treba maknut imaju vise mogucnosti i nikakav ****ousti iz srbije to nece moci sprijeciti.

Ne pijem dok Paja vozi

Počne rat i nekom dobro dođe, zaboravi se diplome, respiratori..........

Role

To je već jasno odavno...trebalo je već početi napadom na Ukrajinu i njenim slomom. Do sada bi već Kosovo i RS bili u sastavu Srbije ali omaklo im se. Amerika a pogotovo EU se prave mutavi, u stvari njima ne bi bio problem ni novi rat je bi većinom ginuli muslimani u BiH pa im je skoro pa svejedno. Njihovo razmišljanje je da ovako mogu kontrolisati da Rusi ne ovladaju Balkanom tako što će *****tati Srbima i Vučiću.

Haha

Što sad zazivate Hrvatsku? Jeste se prebrojali? Jel vakat? Ajde sad

Ralle

Ovaj puko definitivno.

Hoce li Semso i Zuka napraviti

novu “stranku” pa ciljaju na sludjenu sdfa bazu?

Bosanac

Da hoce puknut dok ovi uzivaju na sve tri strane narod razmislja o ratu nece oni ratovat nego ce slat ovce narode svoje a oni ce ko pregovarat

Vidi ovo

„Federacija BiH i R Hrvatska bi trebale organizirati konferenciju o mogućim prijetanjama po stabilnost BiH i regiona“ reče Šemso. Gdje je tu Bosna i Hercegovina? Čuj Federacija BiH i R Hrvarska konferenciju… To Šemso već halalio jedan entitet?

Ne pijem dok Paja vozi

Da hoce puknut dok ovi uzivaju na sve tri strane narod razmislja o ratu nece oni ratovat nego ce slat ovce narode svoje a oni ce ko pregovarat ka Bosanac Ti kažeš kad će puknuti. Ali dok si ti udaljen 1000 km od BiH

Role

„Federacija BiH i R Hrvatska bi trebale organizirati konferenciju o mogućim prijetanjama po stabilnost BiH i regiona“ reče Šemso. Gdje je tu Bosna i Hercegovina? Čuj Federacija BiH i R Hrvarska konferenciju… To Šemso već halalio jedan entitet? ka Vidi ovo Nije nego je taj entitet na liniji do odmetanja od Vlasti BiH, u tom kontekstu govori Šemsudin ali treba imati mozga pa sa razumijevanjem pročitait napisano.

Kriminalcu duduku

Odgovara da izbije već jednom rat i on da može da se sa pokradeni milijardama može izvući i za majčicu Rusiju zguliti..Jest uzet će pušku i braniti genocidnu tvorevinu .

Taksista Ranko

Lijepe riječi su ukras!

nasvasta

Meni se učinilo da SDA traži halala od boraca i realno školovane omladine kojima nanesoše strahovito veliku nepravdu jedne opljačkala i obezvrijedila njihovu borbu u kojoj zdravlje i mladost dadoše,a druge uništi moralno uhljebljujući magarce lažove tupana sa papirima iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake.

Ko o cemu ...

... sda o ratu. Znamo sta radite i zasto. Mrzimo vas vise nego sto vi volite vlast!!! Bijednici!!!

***

***

***

***

SFRJ JUGOSLAVIJA

***

SFRJ JUGOSLAVIJA

***

Vidi ovo

Nije nego je taj entitet na liniji do odmetanja od Vlasti BiH, u tom kontekstu govori Šemsudin ali treba imati mozga pa sa razumijevanjem pročitait napisano. ka Role Tekst sam ja pročitao sa razumjevanjem, ali ti nisi moj komentar. Taj entitet se odmeće već godinama, to i ptice na grani znaju i tu ne treba „puno mozga“, ali je diletantski da jedan političar, bio on Šemsudin, Bakir ili Nermin, spominje u bilo kom kontekstu da entitet Federacija BiH sa R Hrvatskom saziva konferenciju, umjesto Bosna i Hercegovina sa R Hrvatskom. To je razlog mog komentara. Entitet Federacija BiH nema ingerencije i ne smije imati ništa sa Hrvatskom politički dok je Bosne i Hercegovine. Samo je trebao reći Bosna i Hercegovina. Kontaš?

Djed, starac i gost

Šemso i Mile opet nabacuju jedan drugom. Šemso, koje jelo najbolje pravi Milina žena?

/ Najnovije