Žestoka poruka predstavnika njemačke vlade Dodiku: "Najveća prepreka napretku BiH"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Drag mi ba svaki PETAK, tad mi Odza utjera KOZNI METAK.

Talk

Dodik vise ne zna gdje mu je glava a gdje straznica. Razletio se na sve strane, obecao svima nesto i zapadno i istocno i dakekoistocno i juzno i sjeverno .

***

***

Europejac

Najveca prepreka ulasku u BiH je vas kriminalac Smit koji uz pomoc podanickog Sarajeva i malignih anglosaksonaca pokusava zavladati cijelom BiH. Svabe su uvijek gubile na Balkanu. Tako ce biti i ovaj put. Nista nisu naucili iz istorije.

***

***

Veriga

Vi iz EU neznate kud udarate, zaludjeni, posvadjani, obicne civare. Vas najveci problem je nedostatak vizije. Trebali ste dosad imati Evropski jezik(modifikovani esperanto), Savezne ovlasti, vojsku, vanjsku politiku. Vi ko rogovi u vreci. Vas problem je krizarstvo. Mora Evropa biti sekularna, liberalns, multireligijska zajednica sa ljudskim pravima i slobodama na nivou EU, iznad suvereniteta drzava. Srljate ko krdo bez vodje u provaliju. Zatvorite rupe na Evropskom tlu. Ko nece u EU uvesti carine i vize. Primite i drzave sa vecinskim muslimanskim, a evropskim stanovnistvom, radi potpunog sekularizma. Niti je Evropa patentirala krizarstvo, niti je krscanstvo stvorilo Evropu!

***

***

Cutite, Svabe, kad nista ne razumijete!

Najveca prepreka su mazlimani koji unose razdor u FBiH. Prema njima Dodik je plisani medo....

pošaljite to u papirnoj formi na

meHkom papiru, da dodo car obriše pedu jer on se ne služi sa HIGIJENSKOM pivskom flašom.

Jugosloven

prvo da se srbi i hravti potgurceni vrate u svoje prave vjeroispovijesti pravoslavnu i katolicku svi za jedan dan kao englezi na protestante sa katolika svi za jedan dan i isto tako su se hrvati i srbi potgurcavali samo sto je nijma bilo teze i nisu se veselii tome morali su.....tgurci su islamizirali na silu mnoge narode

Opet

Opet ove svabe, kako im ne dosadi.

Jugosloven kao da ste jos uvijek okupirani

od tguraka nikako sloboda vidjeli ste i vidi se koliki strah je od tguraka okupatora ubica ostao kada treba most jedan obican pogsran most da se porusi ili SAMO PORAVNA mogli ste ga poravnati kada ste ponovo pravili strah nastaje ..............jos uvijek oupatorski most stoji ko voli gledati most nekoga ko vam je ubijao familiju ili potgurcavao i zemlju vasu oteoi ostale gradjevine ostatak okupacie tgurskih osmanlija

nepoštovani, provincijalni zločinče gLaviću

Vi iz EU neznate kud udarate, zaludjeni, posvadjani, obicne civare. Vas najveci problem je nedostatak vizije. Trebali ste dosad imati Evropski jezik(modifikovani esperanto), Savezne ovlasti, vojsku, vanjsku politiku. Vi ko rogovi u vreci. Vas problem je krizarstvo. Mora Evropa biti sekularna, liberalns, multireligijska zajednica sa ljudskim pravima i slobodama na nivou EU, iznad suvereniteta drzava. Srljate ko krdo bez vodje u provaliju. Zatvorite rupe na Evropskom tlu. Ko nece u EU uvesti carine i vize. Primite i drzave sa vecinskim muslimanskim, a evropskim stanovnistvom, radi potpunog sekularizma. Niti je Evropa patentirala krizarstvo, niti je krscanstvo stvorilo Evropu! ka Veriga tvoje nadrifilozofsko, mu dr osersko lupetanje je najveće zagađenje na webu. neda mi se ni ubiti te tvojim tupastim riječima, dosadsan si ko proljev, intelektualan ko džamijsko krme, pravi mahalski prdež, otvori prozor i prdi sebi u sobu, ba li jice.

Svi koji nece normalnu zemlju

Su kreteni

veriga - meni iz gaca beriga

Vi iz EU neznate kud udarate, zaludjeni, posvadjani, obicne civare. Vas najveci problem je nedostatak vizije. Trebali ste dosad imati Evropski jezik(modifikovani esperanto), Savezne ovlasti, vojsku, vanjsku politiku. Vi ko rogovi u vreci. Vas problem je krizarstvo. Mora Evropa biti sekularna, liberalns, multireligijska zajednica sa ljudskim pravima i slobodama na nivou EU, iznad suvereniteta drzava. Srljate ko krdo bez vodje u provaliju. Zatvorite rupe na Evropskom tlu. Ko nece u EU uvesti carine i vize. Primite i drzave sa vecinskim muslimanskim, a evropskim stanovnistvom, radi potpunog sekularizma. Niti je Evropa patentirala krizarstvo, niti je krscanstvo stvorilo Evropu! ka Veriga

/ Najnovije