Žestok obračun pred kamerama: "Ovo je izdajnička priča, tako ste slabi pred Čovićem i Dodikom"

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajevo

Trojku treba tretirati kao terorističku organizaciju koja svjesno unistava BIH. Polupismeni političari trojke narod mora zaustaviti.

***

***

Prodana trojka

Nažalost trojka je pokazala pravo izdajnicko lice stalo im je samo da fotelja. Sve bi prodali i dali pa i Ustavni sud neznalice izdajnicke.

Narod

Reci te vi iz prodane trojke nama KO VAM JE ONAKO NAJDRAZI U FAMILIJI.

Hosssss

Kad hrvatski kantoni nisu dali saglasnost za plinsku konekciju neka su i kantoni sa bošnjačkom većinom blokirali ovo malo para koje bi ionako pojela administracija.

Wajt

Udruženi zločinački poduhvat današnjice zove se trojka.

Bosanac

***

Ja1

Dobro, evo cak i da je ovaj mesalic upravu, ima li on ijedan prijedlog koji moze proci u skupstini? Najlakse je galamiti i nazivati druge izdajnicima a do sada su sda i df izdali sve sto se moglo izdati. Sdfa je tesko zlo

Željko

Ovaj Čamdžić je došao u parlament direktno sa radio Gračanice na kojoj je vodio emisiju koja se zvala ljubavni vrtuljak i u kojoj su se spajale srodne duše. E tako se i on spojio sa Draganom Čovićem i sad ovaj njega taslači isto kako se taslače i učesnici ljubavnog vrtuljka! Inače Čamdžić nije profesionalni novinar nego prijeratni radio a***** a ja mu ovaj put j***

user1658473795

Kako su nam mediji samo Trojku podvalili, teško je uopšte o tome i pričati...

***

***

Hebo tramvaj

ode država nizbrdo

***

***

***

***

teški šovinistički ispad glavonja-Mešalice od 120L

nazvati glavnu hrvatsku i srpsku stranku -retrogradnim- znači proglasiti i hrvate i srbe -retrogradnim- jer ti narodi glasaju za te stranke. ovo je za zatvora i ova Mešalica 12oL na tijelu bivola MORA U ZATVOR, POD HITNO! naletosu. jes tako mi dina.

Ma ja, treba bit ¨jak¨ prema Srbima i Hrvatima!

Tako da se fosnoklocna brze raspadne.

***

***

SRAMNI ISLAMO-MAHALCI

Redakcija portala RadJo-ćenifa: Lejla Memčić Dina Softić Almir Kapo Nihad Žunić Aida Čančar Alisa Čengić Rijad Ramić Admir Vatreš Amna Mehmedspahić Nejla Okan

071

I naravno, SDA laze o Ustavnom sudu. Fiber im je sto njihova cistacica i administrativac idu u penziju i Trojka ce imenovati sudije Ustavnog suda. I, naravno, krivo im jer vise ne gaze duboko u budzete a zatvorske kazne za smijese.

Koki

Svi ste vi i Dodik i Čović fotelje i krađa pa narode tržili smo patimo i gledaj mi Ratne tajkune sretno nam bilo.

Probosanski

Mašalić je ustvari antibosanski. Pobogu, prestanite s tim narativom o nekakvom pogodovanju bilo kome. Nisu ni Čović ni Dodik na silu tamo gdje jesu. Netko je te ljude birao, a taj netko ima dio svoje vlasti, koju također nije na silu osvojio, već je tako dogovoreno i potpisano ili BiH nebi ni bilo kao države. Mašalić Probosanski bi vjerojatno sam birao sudije, jer, Bože moj, on jedini zna kako se bira kvalitetne sudije. Narativ tipa "Mašalić" je i doveo BiH u situaciju kad se nije u stanju ni uzeti darovan novac. Čuli, bokte, probosanski ...jes ali znate gdje.

Asker

Stvarno ko je god glasao za ovog veproglavog imbecila Mesalica osim uze rodbine nek se stidi

Derim

Ma gonite se u tri p.... m aterine i vi i vasa prepucavanja , dok zemlja napreduje ko Titanik. Ako niste u stanju napraviti i dogovoriti nesto za boljitak , pakujte stvari i maaaaaaaaars.

/ Najnovije