Građani izašli na ulice podržati Kasumovića, iz ZI poručili: "Imate spektakl..."

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Sarajevo ima Baketa i sebiju Zenica ima Fudu i mersiju LOPOVI

Hercegovac u Bosni

Je li ima nesto da stranka nije poklopila? Ima li ista u ovoj državi, ektitetu,kantonu,opstini da funkcionise po zakonu???? E sta uradise od zemlje,primitivci,pokvareni."Institucije"-reality show, po uzoru na srbijanske.

Glas

Nema tu građana :D

MrziteljPDA

Fuad je nevin kao goblen!

,,,,,DEM BOR.....

Dodik je u pravu d rasyuranjem ove monsturum drzave.rasturi je dodo

Duduk

FU-DO u službi mjesne zajednice Zenica

dezerter i ratni profiter

Zlatni ljiljan a pobjegao iz Gornjeg Vakufa na pocetku hvo i hv agresije

,.,,ABB.,.

Zlatni ljiljan a pobjegao iz Gornjeg Vakufa na pocetku hvo i hv agresije ka dezerter i ratni profiter zalosno al istinito da sda podrumasi G,vakufa nagrade zlatnim ljiljanom nekog ko nije bio za vrijeme rata u G,vakufu.Ovo je bolestan narod,dat njemu a nepomoci naj bolje gazije G,vakufa i gledat ih kako tiho i bez ljutnje i bune zive svoje skromne zivote.To su ljudi velicine kojima se treba divit i kad hode u miru gradom.Zalosno sto ih je sda mafija dovela na prosjacki stap,pa cak im nedaju ni sadaku boracki dodatak.

Azazel

Gde su bre pare Mustafa ??? Porijeklo imovine ??? U pernicu pljackasi !!!

King

Zamisli ti samo kakva ubleha moras bit da po minusu izadjes i podrzavas ovog hairliju?

Duduk

Vi izgleda želite da na vama isprova mamuran udarac pijanog leptira

/ Najnovije