Željko Komšić poziva na reformu: Venecijanska komisija o ustavnim sudovima BiH

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MIKI

***

Sudija

***

***

***

Sad bez zeze,

Zamisli da Prdsjednik države u 18 godina ne stigne da obiđe svoju državu?!

Pagliaccio ubriaco e borseggiatore.

.........................

***

***

***

***

***

***

Fghjkl

***

Anglosaksonac

"Istaknuto je da je Ustav Bosne i Hercegovine, kao Aneks IV Daytonskog mirovnog sporazuma, pisan terminologijom anglosaksonskog prava, što otvara prostor za česte proizvoljne i neutemeljene interpretacije samog ustava." Upravo je to i sam učinio. Mi Saksonci imamo drugačije mišljenje, zato molimo Venecijansku komisiju da se ne zeza s nama.

adi

***

adi

***

***

***

****

****

Brko

***

***

***

“Konstitutivni narodi” u Bosni su politicka izmis

Nikad Bosna nece biti stabilna i mocna drzava dok je klerofasisticke Dejtonske matriice, bazirane na politickim laznim “konstitutivnim narodima” i nerazumnim teritorijalnim podjelama sa 14! (cetrnaest!!) USTAVNIH VLASTI !! na 2,5 miliona stanovnika. Dejton je udovoljio neprijateljima Bosne i rastjerao stanovnistvo po cijelom Svijetu. Svugdje je bolje nego u Dejtonskoj Bosni. Zapravo su NACIJE NEPOSTOJECIH DRZAVA Kraljevine SHS, kasnije JU. Nisu nikakvi etnosi ni dijaspora Srbije i Hrvatske. Kad dodjose hrvati iz Hrvatske u Bosnu?? NIKAD!! Nema Hrvatska iseljenistvo u BiH!! Svi to znaju. To je naucno-povijesna cinjenica. Nacije drzava SHS/NDH/YU se koriste kao trojanci za izvrsenje velikodrzavnih projekata Srbije i Hrvatske. Kako to da u BiH nije bilo srba i hrvata do XX vijeka? Svjedoce brojni izvori. Zato sto nije bilo tvorevine Kraljevina SHS! koja podjelom stanovnistva po jeziku i krstu napravi NACIJE srbe i hrvate pa i u BiH!!

/ Najnovije