Željko Komšić: Potpuni debakl i poraz politike HDZ-a BiH, ali i zvaničnog Zagreba!

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ibro Dirka

Cudo jedno kako Sejdo levati Bosnje, uz pomoc svojih SDA megafona sa Radiosarajeva poput SDA Gebelsa Faruka Velea. Baci im neku suplju, nalozi ih da su u NATO-u, da nema nista od Peljeskog mosta, da se nece mijenjati Izborni zakon, udari malo po prstima, pravi se lud na kriminal Izetbegovica... I svaki mjesec legne 6.000 KM, dok bosnjacka sirotinja iseljava i rovi po kontejnerima. Da nema Sejde, valjalo bi ga izmisliti.

Latko zBrode

Cudo jedno kako Sejdo levati Bosnje, uz pomoc svojih SDA megafona sa Radiosarajeva poput SDA Gebelsa Faruka Velea. Baci im neku suplju, nalozi ih da su u NATO-u, da nema nista od Peljeskog mosta, da se nece mijenjati Izborni zakon, udari malo po prstima, pravi se lud na kriminal Izetbegovica... I svaki mjesec legne 6.000 KM, dok bosnjacka sirotinja iseljava i rovi po kontejnerima. Da nema Sejde, valjalo bi ga izmisliti. ka Ibro Dirka .........Sabah hajrullah Ibrice, jes se razbudio i de mi reci koje si bobe sinoć popio pa ti ta tekučina u lubanji ne fercera. Ako Komšič kao Hrvat kaže da su Čović i Zagreb gubitnici onda JESU i to od Nemačke, moj moj ibrica veseli.

Bookir je Sejdu zamijenio Efendijim

pregazio, na putu mladih muslimana, svog zlatnog tulipana

@

Građansko društvo i demokracija u Bosni I Hercegovini u usima Lidera Nacionalista iz BiH zvuci kao kao najstrasnija muzika iz Horor filmova. Ali to je na njihovu zalost a na srecu mnogih (nadam se) BUDUCNOST ove Drzave i svih njenih gradjana.!!

hahahaha

eljko zvani obraz.. xD

Danke!

Danke Deutschland!

Slava Storonci

Divota od mosta. Svježe snimljeno... https://www.youtube.com/watch?v=_1W9sOOQVKY

Gost

Jedino si ti debakl u BIH! Nikada nista nisi uradio za ovu zemlju, osim sto si se dobro uhljebio. Je li ti zena zavrsila pravo na Palama da i nju uhljebis u parlamentu, mala su vam primanja. I to je patriotizam!

H

Nije bitno sta njemacka vec amerika, jer je poznato da eu slusa amere. Prema tome, kad ameri kazu da moze, a to je samo pitanje vremena kao i non paper, vi sda talibani se tu bas nista necete pitati, shvatite to vec jednom. Bih se sigurno raspada do 2040. Pa se vi hebite.

dP

Opet pjan. :D Koga briga šta misle portiri iz Njemačke i ostalih zemalja. Ovo je BiH, ima svoj Ustav koji konstantno gaziš izjavama i djelima.

/ Najnovije