Željko Komšić osudio ponašanje Milorada Dodika: Primitivno, bahato...

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hahahaha

najveći džamijski primitivac o "primitivizmu" ?!?! MA, HAJTE MOLIM VAS !

Primitivno je biti pijan i skijati

ali moze ti se jer zatvore planinu za “predsjednika”

Ljiljan

Bravo predsjedniče a kada skineš kravatu slobodno reci da je duduk svinja običan karpatski krmak!

Zike

za osuditi je sto pristajes da te treci put islamizirani Srbi biraju kao predstavnika Hrvata u Predsjednistvu BiH. Bas me zanima ujutru kada stanes ispred ogledala sta vidis u njemu.

dP

Obučeš skijaško odjelo i odeš na sastanak sa državnim delegacijama na Jahorinu. I onda se pitamo što smo dno od države kada nam ove "poštenjačine i patrioti" vode politiku tonjenja ka dnu.

Bosanac

Mile Hitler nemoze mu niko nista

Bosanac

Mile Hitler nemoze mu niko nista

AAAAAA

Ti si puno gori od njega, samo sebe ne vidis.

Celo

Kapa do poda predsjedniče

Aaa

Ti si puno gori od njega, samo sebe ne vidis. ka AAAAAA KOMSIC BRANO BIH AFODIK ICLVIC JE RAZGRADJUJU. NECE NIKAD I NIKAD. PA VI DODIKOVI I COVICEVI KOMENTATORI UPINJALI SE KOLIKO HOCETE, NECETE OSTVARITI ZELJE.

Car

Ma on pokazao koliki moze primiti Gorica Dodik

Plavi

Zamislite, komsic govori o kulturi ophođenja. Jedne prilike moja bivša djevojka ga je slušala. Ona je bila iz Istre, tako da nije imala pojma tko je on. I u početku joj je bilo smješno kako on priča i kako se ponaša. Ali kad sam joj objasnio koliku visoku funkciju obnaša, nije joj bilo smješno. Komentar joj je bio, sa njen predsjednik kućnog savjeta ima bogatiji vokabular, da se ne ”podsmjehuje ispod brade” da ima visi respekt prema sugovornicima...itd..itd. I još kad sam joj objasnio da on “predstavlja” Hrvate, auu... tad je bila u laganom šoku. Komentar joj je bio da je upoznala vecinu Hercegvine i Hercegovaca, i dobar dio Bosanca. I nije vjerovala da su ti ljudi njega izabrali za svoga predstavnika. Tek kad sam joj pojasnio kako je on izabran, onda joj je pao kamen sa srca. Kaže ona... da su ga a BiH Hrvati izabrali, ona bi za 180 stupnjeva promjenila mišljenje o njima. Da podvučem.. Komšić je jedan MAHALSKI FILOZOF. Ali ali posto obnaša tako visoku funkciju on je OPASAN. RATNI HUŠKAČ, čovjek sa ozbiljnim duševnim problemima. Tek kad BiH Muslimani shvate tko je on, tad možemo pričati o normalizaciji odnosa Hrvata i Muslimana.

Plavi

Komšičuuu.. Eno Pelješki most je gotov. I ZAMISLI....OVO... SLOVENAC GA NACRTO.. EUROPA PLATILA (ne sve, ali dio jeste) A MOST HRVATSKI...ha ha ha.. PA TO NIJE NI T I T O USPIO POSTIĆI

/ Najnovije