Željko Komšić o Orbanovim izjavama: To je fašizam!

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jgijig

I hitleru pisati da su goti ;)))))

Krscanatvo je ljubav i oprost...

I mi neprestance zahvaljujemo Bogu i zato što primivši od nas riječ poruke Božje prihvatiste ju ne kao riječ ljudsku, nego - kao što uistinu i jest - riječ Božju koja i djeluje u vama, vjernicima. Vi, braćo, doista postadoste nasljedovatelji Božjih crkava koje su u Judeji u Kristu Isusu: i vi pretrpjeste od svojih sunarodnjaka isto kao i oni od Židova, koji su ubili i Gospodina Isusa i proroke, i nas progonili, te Bogu ne ugađaju i suprote se svim ljudima[b] priječeći nam navješćivati poganima da se spase, dopunjujući uvijek grijehe svoje. Ali se na njih konačno sručio gnjev Božji. Prva poslanica Solunjanima 2:15. Sto li je vatikan zmirio na zlocine nacista.....

Sarajevo

OPET 300 000++ glasova za Komšića, i vazda!

bjjljlkčk

Uči uči ;)

uihhjh

A šta bi vam normalan čovek na to odgovorio?

kjhjhl

Prvo bi tog demona valjalo izbaciti...

Kojeg

Prvo bi tog demona valjalo izbaciti... ka kjhjhl Onog iz medzugorja ili iz Fatime? Marijin zadatak je bio roditi Isusa a ne ici okolo i srati djeci.

ggjkl

Nije to srećo ni pametno ni duhovito. Pritom nikoga ne vređa bolest čovekova, da vi možete bolje cenim da biste.

jgjjč

Smešni kao da te je i do sada Neko nešto pitao. Nego knozi kako ste i navikli a kad će vas nahuškati nije na vama da određujete.

@Brato

Pa svako ko ismijava i ovako ružno govori o Božijem Poslaniku biće kažnjen. A ustvari samim tim se ruga i Bogu.

gghgk

nije svako štivo za retarda. Neko može poverovati da je prorok susrevši se sa anđelom pobegao iz pećine sa pomišlju na samoubistvo. Znate obično Bog šalje anđele ljudima ne bi li ih na to potakao. A onda je taj prorok tek sa golom hatidžom istestirao anđela i utvrdio da nije demon.... Neko mora i to da čita, jbg ne postoje univerzalni ukusi.

jhhjčok

najsmešniji su ovi koji ni svoju religiju ne poznaju i ne poštuju a kada pročitaju par pasusa tuđeg učenja donose neke vrle zaključke.

Guest

Guest @ Bosanac Suvisno ti je jarane pitanje samo ih pogledaj ciganski prevaranti.

Guest

Guest @Sarajevo Naravno nego za gospodina Komsica.A fukaru na vlasti u BiH zajedno sa njihovim pratiljama u prdekanu i sve im oduzeti sto su klepali godinama.

Guest

Guest @ Hahahahaha U Turcina dobra k.....a. Zato kod ovih njegovih sluga djeca sadasnja vlast u BiH lice na majke.

Guest

Guest @ Panzer Gospodin Komsic ide tamo gdje vrijedi. Ne ide po sumama i vukoebinjama. Tako radi Zlatni ljiljani sa postivanjem docekujuci ga pravi ljudi.

Bosanac

Fasista madzarski nahrani svoj narod jebu se za sto forinti da bi prezivili

Guest

Guest @ Penzer Hoce hoce gradjani znaju njegovu vrijednost. Nisu ludi da glasaju za " promicatelja evropskih vrijednosti legitimnog predstavnika" hala i kanala ortodoksnog lopiva kamenjarskog cigosa.

A ha

najsmešniji su ovi koji ni svoju religiju ne poznaju i ne poštuju a kada pročitaju par pasusa tuđeg učenja donose neke vrle zaključke. ka jhhjčok Jevreji 4000 godina nisu skontali da im je Jahve BH predsjednistvo?

A ha

najsmešniji su ovi koji ni svoju religiju ne poznaju i ne poštuju a kada pročitaju par pasusa tuđeg učenja donose neke vrle zaključke. ka jhhjčok Jevreji 4000 godina nisu skontali da im je Jahve BH predsjednistvo?

/ Najnovije