Željko Komšić izrazio saučešće porodicama nastradalih u poplavama u BiH

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan:hvala ŽELJA

ŽELJA JE BOG!

Pehlivan

Kakav je Željko lešinar, jer u pravilu uvijek se javi kada je neka katastrofa. Ima li te gdje haveru, kada treba preuzeti neke mjere za suzbijanje ovakvih katastrofa?!

Bemaš srama

Ma kako se usuđuješ, lažni predstavniče jednog naroda, šta si to ti učinio za ovaj narod napaćeni? Ustani iz fotelje i zasuči rukave skupa sa Bećirevićem, uhvatite se lopate. Žrtve su ispod a profiterska politička kasta ništa nije učinila da nas zaštiti! Odgovoran kao i drugi licemjeri.

Brko

SVINJO KAKO TE NIJE STID JAVITI SE VUCAS SE PO BIJELOM SVIJETU I LAZES NA NAROD KOJEG PRESTAVLJAS

/ Najnovije