Željko Komšić: 'Da, osjećam se i lično izdanim od Konakovića'

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa žuči

Predsjedniče, puna podrška.

Haha

***

Brkica

Lijepe riječi su ukras!

Haha

***

Role

***

jah

haj po jos koji pamflet u M.Spahe 14 da se oglasis...

***

***

Bosna Bosancima

***

Ali

***

Xyz

***

Trefzui

***

Veriga

***

Hannah

***

Zeljkopacov

Izvinjavamo se Hrvatima, jer zaluđeni sda fanatici biraju pacova Komšića. ***

Titi

***

Boske

Komšić je lukavi latin, koji po zadatku uporno radi na razdoru među Bošnjacima. Jedini efekat njegove 16 godina duge vladavine, je da je maksimalno homogenizirao Hrvate i napravio razdor među Bošnjacima. Samo ne kontam da u SDA ne vide njegovu podlu igru, zbog njega je Bakir izbačen iz Predsjedništva a SDA iz vlasti. Sretno SDA ovcama, glasajte i dalje za Komšića i to vam je siguran put u nestanak stranke. ka Ali Pa da ,ovaj Komšić je jedini čovjek iz BiH koji je radio i za UDBU i za KOS.Njega je UDBA vrbovala još u jaslicama a nešto kasnije i KOS u vrtiću.Cjeli život su ga pripremali za razvaljivanje SDA i Bošnjaka ,da bi im kamuflaža bila uvjerljiva instalirali su ga u ARBIH i dali mu Zlatni ljiljan ,oženili ga muslimankom.

Objasni konjino

***

slabastruja

***

Pseudoideološka lobotomija, a?

Hvala gospodine Komšiću, hvala zlatni ljiljane, ti si kontinuitet našeg Stjepana Šibera, Jove Divjaka, BosnA ĆE te smjestiti medju svoje istorijske velikane. Bosanskom narodu si dao śansu, dali ce je iskoristiti , to je pitanje za razne Konakoviće…. ka Bosna Bosancima Lobotomirani SDFA zombiju, ovaj Komšić je upravo najcrnja i najsramotnija suprotnost svemu što su bili i čega su simbol Stjepan Šiber i Jovan Divjak. Oni su bili za Republiku Bosnu i Hercegovinu, a ne za Alijinu mladomuslimansku fildžan kalifat avliju. Zato su i odbačeni, jer su odbili u tome sudjelovati i kao dekoratvni halal Hrvat i halal Srbin davati alibi takvoj izdaji, prodaji i ubijanju Republike. Za razliku od halal Komše, srebroljupca i korisno idiota Spahine 14! Kontaš, SDFA prodani bijedniče???

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Miki

***

/ Najnovije