Komšić čestitao Robertu Golobu pobjedu na izborima u Sloveniji

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

•●•

A u oktobru, gospodin Golob uzvrati će čestitke novom/staro članu predsjedništva, gospodinu Komšiću! 300 000 + glasova...

Viditcemo

Neznam ovog galeba,ali nemogu vjerovar da ce biti losiji od onog sovinistickog pasceta

Malina respiratori

Čović i dodik na malina respiratorima xaxaxaxax

Objektivan i nepristran

Dobro je, srecom bili izbori, pa sada moze da cestita. To ce za njega bit dovoljna kolicina rada cak za dva tjedna. Sad je miran neko vrijeme.

TNT

Propade desnicar Janez Janša ko Zeton, propade i desnicarka Marine Le Pen u Francuskoj, cekamo jos u Oktobru i desnicar Molorad Dodik da im se pridruzi u Klubu LUZERA, u Klubu Historijskog Smeca. Madjarski Desnicar Viktor Orban se je ovaj put za malo izvukao ...

bravo

Predsjednice ,a ubuduce i PREDSJEDNICE republike BIH uvijek si bio na pravoj strani i covjek kojem dobro ne zele samo fasisti,neofasisti,nacionalisti,rasisti i sovinisti.

Ljiljan

Zlatni ljiljan je to!!!

/ Najnovije