Željko Asić: Ovako su u Mostaru HDZ i SDA izvršili najveću izbornu krađu

3
Radiosarajevo.ba
Željko Asić: Ovako su u Mostaru HDZ i SDA izvršili najveću izbornu krađu
PrtScr / Željko Asić

Željko Asić, potpredsjednik HSP-a BiH putem društvenih mreža pojasnio je kako su, prema njegovom mišljenju, SDA i HDZ BiH izvršili u Mostaru izbornu krađu.

"Izbori za Mostar prođoše, narod glasovao za promjene, HDZ i SDA brojali i stavljali glasove drugih subjekata po svoje...Može im se kada svi imaju neki interes, a opći interes, ma koga to briga, čuj opći interes, niđe veze, pa zar to postoji???

Da ne duljim, 95% članova biračkih odbora su bili iz ova dva politička subjekta HDZ BiH i SDA ove koalicije, da 95 %, pa je li moguće. Da moguće je! U samom startu, od 31 političkog subjekta koji učestvuju u raspodjeli biračkih odbora HDZ BiH imenuje članove u ime 6 političkih subjekata, a SDA-ova koalicija u ime nevjerovatnih 17 političkih subjekata...

Ono malo što nisu kontrolirali kupovali su po 300 do 500 KM, da članovi biračkih odbora odustaju, najlakši izgovor navodno IZOLACIJA, a onda bi svoje odane kradljivce glasova stavljali u biračke odbore ispod GIPa, a sav je GIP sastavljen od odanih kadrova HDZ i SDA.

Za to su zaduženi O. S., S. M. I N. K. provoditelji najveće izborne krađe u Bosni i Hercegovini", napisao je Asić, između ostalog, na društvenim mrežama.

Asićeva objava - undefined

Facebook: Asićeva objava

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije