Željka Cvijanović objasnila zašto nije uložila veto na Prijedlog zakona o državnoj imovini

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

hoče hoće itekako če razmatrati

Valter

Jedini kocnicari boljeg života su ovi političari koji uredno primaju dobre plate države Bosne i Hercegovine.njima je dobro a narodu kako mu bude. nije bitno koje je vjere gladna usta to ne pitaju.

071

Da sam ja ova konobarica, ipak bih iz principa odbio platu. Koliko nacionalisti seru i kunu se u naciju, ocekivao bih od njih da su malo principijelniji. Ipak je to u stvari hrpa nedohebanih klosara, fukare i lopova, a podanici su im ipak najugrozeniji medju nama. Ne nacionalno, vec mentalno.

Kršteni kum Paja

Da sam ja ova konobarica, ipak bih iz principa odbio platu. Koliko nacionalisti seru i kunu se u naciju, ocekivao bih od njih da su malo principijelniji. Ipak je to u stvari hrpa nedohebanih klosara, fukare i lopova, a podanici su im ipak najugrozeniji medju nama. Ne nacionalno, vec mentalno. ka 071 Ko je konobarica? Ne kontam

kobajagi ona se nije raspala

Rosulja jos jede meso drugima kobajagi rs kobajgi dodik u kobajagi brisk kobajagi ova zna sta je demokratija

Rslle

Da sam ja ova konobarica, ipak bih iz principa odbio platu. Koliko nacionalisti seru i kunu se u naciju, ocekivao bih od njih da su malo principijelniji. Ipak je to u stvari hrpa nedohebanih klosara, fukare i lopova, a podanici su im ipak najugrozeniji medju nama. Ne nacionalno, vec mentalno. ka 071 A šta kažeš za nekadašnji čistačicu i trenutnu predsjednic******vnog suda? I nekadašnji potpredsjednicu zločinačke organizacije SDA?

Ne pijem dok Paja vozi

***

sdfa trauma

dva boosnjocka clana flertuju sa sludjenom sdfa bazom

Zaista je heroj

Njen muž jbt ....valja se na ovo popet čovječe ....

Han

Na trenutak, gledajući skrušenog, Nenada Nešića, dok je posjećivao poplavljena područja, sam pomislio. Pa, vidi gdje bi ova ljepota od države bila da smo svi ko jedno. Bosanci. Kad je rekao da ako bude prijedlog za dan žalosti na nivou cijele države on će to podržati, ponadao sam se. Da ne lažem. No, slaga Nešić.

071

@Ralle Cuj sta kazem? Pa da je u rangu ove tuke. Konobarica i cistacica. Pa SDA je kreacija velikosrpskog nacionalizma. Izgleda jos samo ti to ne znas. Eto vec to sto pominjes Palavricku pokazuje koliko places za svojim istinskim partnerima. Nije lako bez Alije, moj Ralle, a? Bez njega srpski nacionalisti djeluju jos gluplji, zatucaniji i necivilizovaniji nego sto jesu. Nema vise smijesnog izgovora sto si papak.

071 Official

***

071

@071 Official Za tebe bi, Ralle, trebalo biti bitno pitanje gdje ces se ti licno probuditi :D. Ali kao sto rekoh, i ti si jedan od mentalno ugrozenih podanika.

/ Najnovije