Željka Cvijanović napustila sudnicu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

je li?

Vi novinari ste najviše krivi za ovu situaciju u državi, vi sa ovim prenošenjem glupostima i huškanjem naroda. Zašto snimate ove budale, zašto im uzimate izjave, zašto im dajete na važnosti kad su toliko nebitni???

Smetaju

Vi novinari ste najviše krivi za ovu situaciju u državi, vi sa ovim prenošenjem glupostima i huškanjem naroda. Zašto snimate ove budale, zašto im uzimate izjave, zašto im dajete na važnosti kad su toliko nebitni??? ka je li? Ti novinari koji nas sa lica mjesta obavjestavaju ma koliko ti se ne svidjalo,hoces da ti informacije daje komsinica sto u kasike gleda?

***

***

***

***

????

Ti novinari koji nas sa lica mjesta obavjestavaju ma koliko ti se ne svidjalo,hoces da ti informacije daje komsinica sto u kasike gleda? ka Smetaju ovakvim budaletinama ne treba na važnosti pridavati, zato se seljačine ovako i ponašaju

Error

Zar nije bilo najlakse da mu se zabranila kandidatura na izborima poslije toliko pljuvanja po drzavi jos dok je bio u predsjednistvu?? Al dobro mi moramo onako kako nam kazu amerikanci ista je to vrsta licemjera Cudno je da se ne slazete ili je sve to jedno veliko pozoriste za narod da se ponovo late oruzja dok se ovi bogate na nasim nesrecama svako malo

Hladni

Vrlo bitna vijest sto je Ž.M.napustila sudjenje.

/ Najnovije