Željka Cvijanović na sudu izgubila protiv Aleksandre Pandurević

Radiosarajevo.ba
Željka Cvijanović na sudu izgubila protiv Aleksandre Pandurević
Arhiv / Aleksandra Pandurević
Zastupnica u Predstavničkom domu Parlamenta BiH i potpredsjednica SDS-a Aleksandra Pandurević objavila je na svom Twitter profilu faksimil presude Osnovnog suda u Banjoj Luci.

U ovoj presudi se navodi da je Sud odbio tužbeni zahtjev premijerke RS-a i potpredsjednice SNSD-a Željke Cvijanović protiv Pandurević te Radiotelevizije BN. Cvijanović je, naime, Pandurević i RTV BN tužila zbog pretrpljene duševne boli te zbog povreda časti i ugleda i to u iznosu od 5.200 KM.

Željka Cvijanović - undefined

Cvijanović je, kako se navodi, RTV BN tužila zbog priloga emitiranog 28. oktobra 2015. odnosno spornih navoda o tome da su zastupnici SNSD-a bili protiv izmjena i dopuna Zakona o potrošačima s obrazloženjem da se radi o prenosu nadležnosti.

presuda_aleksandra_zeljka.jpg - undefined

Cvijanović je Pandurević tužila zbog rečenice Zašto ona ne radi svoj posao, u RS-u je 13 ljudi izvršilo samoubistvo i njihova duša je u rukama Željke Cvijanović.

"Premijerka tužila za duševnu bol. Premijerka izgubila i dođe nam po hiljadarku“, komentar je Pandurević kojeg je napisala na svom Twitter profilu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije