Zdravko Mamić na Facebooku čestitao Uskrs: 'Bili lošiji ili bolji...'

2
Radiosarajevo.ba
Zdravko Mamić na Facebooku čestitao Uskrs: 'Bili lošiji ili bolji...'
Foto: Fena / Zdravko Mamić

Zdravko Mamić na Facebooku je čestitao svim svojim pratiteljima Uskrs.

"Bili lošiji ili bolji, Isus je za sve nas uskrsnuo i pružio nam nadu u oprost i život vječni", napisao je Mamić na ovoj društvenoj mreži.

Mimo brojnih medijskih natpisa, Mamića u posljednje vrijeme najviše prati bijeg od hrvatskog pravosuđa u Međugorje gdje je pobjegao 2018. godine nakon što je uz brata Zorana Mamića, bivšeg direktora kluba Damira Vrbanovića i poreznika Milana Pernara osuđen na šest i pol godina zatvora.

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

Nekadašnji nogometni moćnik i izvršni dopredsjednik zagrebačkog Dinama te ovi saradnici su terećeni da su iz GNK Dinamo Zagreb "izvukli" najmanje 116 miliona kuna (oko 33 miliona KM) dok su državni proračun Republike Hrvatske oštetili za 12,2 miliona kuna (oko 3,4 miliona KM) neobračunatog i neplaćenog poreza.

Bili lošiji ili bolji, Isus je za sve nas uskrsnuo i pružio nam nadu u oprost i život vječni! Neka vam ovaj Uskrs bude blagoslovljen, pun sreće, ljubavi i nade! Voli vas Zdravko Mamić! ❤️🙏

Posted by Zdravko Mamić on Sunday, April 9, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije