Zdenko Mikulić optužen za zločine u Odžaku: Tjerao zarobljenike da pjevaju 'Savom plovi bijeli brod'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kako Zdenkin brod? Nije valjda bila neka Zdenka??

Znam dobro Posavinu i tamo sigurno niko ne govori ovim sarajevskim nacinom. Samo ih je mogao tjerat da pjevaju o Zdenkovom vodu, a nikako o Zdenkinom.

Majna

Znam dobro Posavinu i tamo sigurno niko ne govori ovim sarajevskim nacinom. Samo ih je mogao tjerat da pjevaju o Zdenkovom vodu, a nikako o Zdenkinom. ka Kako Zdenkin brod? Nije valjda bila neka Zdenka??

Majna

Znam dobro Posavinu i tamo sigurno niko ne govori ovim sarajevskim nacinom. Samo ih je mogao tjerat da pjevaju o Zdenkovom vodu, a nikako o Zdenkinom. ka Kako Zdenkin brod? Nije valjda bila neka Zdenka??

Stoka

Sitili se srbi nakon 32 godine da ih je neko maltretira... svaka cast

Dr.Dabić

Jeste vi procitali optuznicu? Znaci javili se srbi, da je jednog udaria nogom, jednog osamaria, jedni morali pjevat pjesme, njima par repetira pistolj bez metka i opalia itd... i kod svih izazvalo strah i sl., a oni se setaju po modrici di su palili i ubijali, kako se meni cini bez ikakvog straha... al doci ce vrime kad ce se i to promijenit

Majna

Jeste vi procitali optuznicu? Znaci javili se srbi, da je jednog udaria nogom, jednog osamaria, jedni morali pjevat pjesme, njima par repetira pistolj bez metka i opalia itd... i kod svih izazvalo strah i sl., a oni se setaju po modrici di su palili i ubijali, kako se meni cini bez ikakvog straha... al doci ce vrime kad ce se i to promijenit ka Dr.Dabić

Majna

A osnovna skola Sutjeska u Modrici? Da li se tko od doticnih sjeca? Pa Vjekoslav Bakulic, pa Djuro Pucar Stari? Ili je nastupila demencija?

Sokak moje mladosti

A kad ce doci Modrica na red!

Park platana

Sjetise se poslije 32 godine. Istina Stoka, sjetise se. A sto se ne sjetise ti isti Modrice kad su palili i ubijali. Ne bi to oni, njih se lazno optuzuje. Uvijek su zrtve.

/ Najnovije