Završile u bolnici: Lopovi u Sarajevu napali žene, koristili i papar sprej!

1
Radiosarajevo.ba
Završile u bolnici: Lopovi u Sarajevu napali žene, koristili i papar sprej!
Foto: EPA-EFE / Ilustracija

U službene prostorije Treće Policijske uprave jučer ujutro pristupile su F.M. i S.M. iz Sarajeva i prijavile da je istog dana u 06,15 sati u ulici Derviša Numića, općina Novi Grad Sarajevo, od strane dva NN lica, nad njima izvršeno krivično djelo razbojništva u pokušaju.

"Tom prilikom NN lica su uz upotrebu fizičke snage i papar spreja, od istih pokušala otuđiti ruksake, a zatim se udaljila u nepoznatom pravcu. Oštećene su od spreja zadobile povrede, a ljekarska pomoć im je ukazana u UKC u Sarajevu, na Klinici za očne bolesti, gdje su od strane ljekara konastaovane lakše tjelesne povrede", navode iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. 

O ovom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije