Zatvorena sjednica: Dodik rekao Vukanoviću: 'Zbog moje vlasti slobodno hodate RS-om'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BIH

Da ova sjednica baš ne bude zatvorena.

Pc tvorevina koja je nastala na GENOCIDU. pc = ISIL

.

Valjda će se ameri dosjetiti i ukinuti je!

.

Muslimanitet na haparatima

Bolje da me mrze, nego da me zale. To ostavljam za njiha

Uzalud vam bilo

Republika Srpska je izvojevana u ratu, i islamski fundamentalisti iz sarajevskog kalifata neće , uz pomoć stranog okupatora doći do nje!

RS

Uzalud ovaj kalifatski portal pokušava da prikaže da Srbi nisu jedinstveni, i da zavadi političke protivnike! U ovoj, po RS, najvažnijoj stvari, su jedinstveni, na vašu žalost! Onaj, ko drugačije bude mislio, i radio, narod će ga otpisati! To, svi oni znaju, i muslimanima neće više proći potkupljivanje!

ghost

Da ste manje talasali, zakona nebi ni bilo. Sami ste krivi.

/ Najnovije