Hrvatski zastupnik 'brani' strah Milanovića: Da je došao u BiH, kamenovali bi ga

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Prestanite lagati i izmišljati,mogli ste ga vi samo kamenovati a ne Bošnjaci.

Stari obicaj nasih latina

Slazi, pa slazi da nisi slago, pa slazi da je drugi kriv sto si ti slago.

Kreso

Kresemo ti staru :D:D

BD

Krešo Beljak je nepismena budala koja ne prestaje da se uvlači većim od sebe !

xy

Što znači da se boji svojih , jer tamo gdje je trebalo da ide večina su Hrvati.

hrkljus

"Beljak smatra da bi Milanovića, dolaskom u BiH, zadesila "Vučićeva sudbina", odnosno da bi bio kamenovan." Postovani gospodine Beljak u jednu ruku (mozda?) imate pravo... a u drugu vam poveliko g*vno! To "kamenovanje" Vucica je bilo inscenirano (pogledati o dvojici pripadnika tajne sluzbe srbije koji su otkrili i potvrdili plan). Ili hrvatska sluzba nije mogla organiZIRATI slican dogadjajj pa se odustalo od Milanovicevog dolaska?

DD

Beljak vjerovatno misli da je Milovanović zaslužio da ga ,, kamenuju" nakon svih njegovih istupa ali nema brige , narod u BIH je gostoljubiv i nebi mu falila dlaka sa glave. I u Potočarima su Vučićeve službe inscenirale ,,napad" . Ni Vučiću nije falila dlaka sa glave. Prljavo igrate a to se kad tad vrati.

Continues

UZP-PART TWO.zločinacki narod.

Andrija

Bosnje ruse svoju drzavu, nama Hrvatima je jedina nada Komsic da do kraju rasturi ovu izmisljeni tvorevinu zvanu Bejha.

Azazel

Bosnje ruse svoju drzavu, nama Hrvatima je jedina nada Komsic da do kraju rasturi ovu izmisljeni tvorevinu zvanu Bejha. ka Andrija Gangaci lete u nebo iznad Lestana, Bubanj Potok I Majkl Dzordan Milosrdni 23 - boja dresa, zna se LoL

Azazel

Zokija poslati po sampite, a I Beljaka....u ljezva

Kokolo

Ko ce jos trositi vrijeme i energiju na obicnog misha. Ne vrijedi on ni pisljiva boba.

/ Najnovije