Facebook / Zastupnik SBB-a Dževad Poturak se javio iz bolničke sobe: "Vratio sam se..."

15. 01. 2022. u 10:40:00 A. S.

Shares: 0

Dževad Poturak, naš najbolji K1 borac i zastupnik Saveza za bolju budućnost (SBB) u Skupštini Kantona Sarajevo, objavio je na svom Facebook profilu da se uspješno oporavlja nakon što je obavio operaciju srca.

Njegovu objavu na ovoj društvenoj mreži prenosimo u cijelosti:

"Vratio sam se, obećao sam da ću se vratiti. Uspjela je operacija srca... Hvala Bogu dragom, hvala ekipi iz Centra za srca...", napisao je Poturak.

Naš šampion i ranije je imao problema sa srcem, zbog kojih je jedno vrijeme 2013. godine morao i prekinuti sjajnu karijeru.

"U početku je to bilo samo šum na srcu, ali mi zadnjih godina predstavlja prilično velik problem. Nije riječ o nekoj povredi koja je proizašla iz ovog sporta nego sam s tim rođen i to nije adekvatnom terapijom u mom djetinstvu otklonjeno. Sada u zadnjem periodu vršio sam preglede na više mjesta širom svijeta, i ustavljeno je da taj srčani zalizak ne radi kako treba", rekao je Dževad Poturak u ljeto 2013. godine.

Za Portal Radiosarajevo.ba kazao je da se sada dobro osjeća i da se zahvaljuje svima na podršci.

"Veliko hvala, podrška mi je bila potrebna...", dodao je Poturak za naš portal.

Redakcija portala Radiosarajevo.ba našem šampionu želi brz i uspješan oporavak.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)